Firma » Biura

Wyraź siebie!

Cenisz własną wolność i niezależność? Nie cierpisz sztampy i nudy? Fascynuje Cię klimat lat 60-tych? Twoje ulubione symbole możesz znaleźć już dziś w kolekcjach marki Quo Vadis!

Każde pokolenie przechodzi fazę buntu. Młodzi, energiczni ludzie, tacy jak Ty, chcą się czymś wyróżnić, łamać bariery, stać się niezależnymi. W ten sposób powstają ponadczasowe symbole, które nabierają ogromnej wartości.

Jeżeli zachwyca Cię magia lat 60-tych i szukasz oryginalnych artykułów szkolnych wysokiej jakości, to dobrze trafiłeś! Każdy z artykułów Quo Vadis ocieka swobodą, emocjami i energią szalonych lat 60-tych. Oddajemy w Twoje ręce najbardziej charakterystyczne symbole tamtych czasów. Szeroki wachlarz możliwości sprawia, że na pewno znajdziesz coś dla siebie!

Kolekcja "The Rolling Stones"

Jeśli jesteś fanem niepokornej muzyki, to nasza kolekcja „The Rolling Stones" jest właśnie dla Ciebie! Kultowy symbol rocka możesz mieć cały czas przy sobie. Poczuj ducha czasów, w których tworzyła się legenda prawdziwej wolności! Pokaż wszystkim, co tak naprawdę gra Ci w duszy! Seria obejmuje terminarze na rok szkolny 2012 / 2013, zeszyty, bruliony, notesy, piórniki, torby, plecaki i rollery.

Kolekcja "Union Jack"

Igrzyska Olimpijksie w Londynie pokazały, jaka energia drzemie w brytyjskich symbolach. Nowa kolekcja artykułów szkolnych QUO VADIS "Union Jack" to świetna propozycja dla młodych, dynamicznych ludzi, takich jak Ty! Brytyjskie barwy zawsze oznaczają świetną muzykę i swobodny styl bycia! Szukasz wysokiej jakości wykonania i unikatowej, "rockowej" szaty graficznej? Ta seria jest w sam raz dla Ciebie! W ofercie dostępne są terminarze na rok szkolny 2012 / 2013, notesy oraz piórniki.

Kolekcja "Andy Warhol"

Zachwyca Cię oryginalna sztuka nowoczesna? Przybory szkolne z naszej kolekcji "Andy Warhol" ożywią Twoją wyobraźnię i pobudzą twój umysł do twórczego myślenia. Przekonaj się, dlaczego najsłynniejsze prace artysty do dziś inspirują miliony ludzi na całym świecie i wyraź siebie! Gwarantujemy rzetelność wykonania w połączeniu z niezwykłą szatą graficzną! W ofercie wysokiej jakości terminarze na rok szkolny 2012 / 2013, zeszyty, bruliony, notesy oraz piórniki.

Kolekcja "Love & Peace"

Wykorzystujące ponadczasowe symbole miłości artykuły szkolne z nowej kolekcji QUO VADIS "Love & Peace" to świetna oferta dla pełnych młodzieńczych uniesień ludzi. Chcesz wyrazić swój charakter i osobowość? Utrzymane w modnej stylistyce symbole buntu młodych przeciwko światu dorosłych na pewno Ci w tym pomogą!! Seria składa się z terminarzy na rok szkolny 2012 / 2013.

Produkty QUO VADIS są dostępne w salonach EMPiK na terenie całego kraju oraz w sklepie internetowym na stronie www.quovadis.com.pl

AboutAd