Gospodarka » Żywność

Zakupy z głową - wymień paragony na pudełka lunchowe w Serenadzie!

Coraz cieplejsze dni zachęcają do spędzania czasu na łonie natury. Wycieczki rowerowe, górskie wędrówki czy miejskie pikniki - każda z tych aktywności może być jeszcze przyjemniejsza, gdy zabierzemy ze sobą ulubione, domowe jedzenie.
Zadanie ułatwi zestaw pojemników lunchowych, który już w najbliższą sobotę będzie dostępny dla klientów Serenady po okazaniu paragonów za zakupy. Nie czekaj i skorzystaj z promocji!

Już w najbliższą sobotę - 8 czerwca, klienci Serenady będą mieli okazję wziąć udział w wyjątkowej akcji promocyjnej. Po zakupach i okazaniu paragonów na minimum 400 zł będą mogli odebrać specjalny upominek - zestaw sześciu pojemników lunchowych firmy Sistema. Praktyczny zestaw pojemników z wygodnym zamknięciem idealnie nadaje się do przechowywania żywności. Sprawdzi się nie tylko w pracy czy szkole, ale może być również komfortowym gadżetem piknikowym.

„Zakupy z głową" to przemyślane rozwiązania dla domu i środowiska. Serenada chce tym samym zwrócić uwagę na odpowiedzialne kupowanie - takie, które mają na celu nabycie produktów potrzebnych, wielofunkcyjnych i dobrych jakościowo.

Odbiór prezentu będzie możliwy wyłącznie w dniu zakupu w punkcie odbioru na Placu Spotkań (poziom +1). Warunkiem jest przedstawienie najwyżej dwóch paragonów na łączną kwotę minimum 400 zł. Promocja obowiązuje, póki nie zostaną rozdane wszystkie nagrody. Szczegóły i regulamin są dostępne na www.centrumserenada.pl oraz w Punkcie Informacyjnym Centrum Serenada.

Ilość produktów jest ograniczona, dlatego warto się pospieszyć!

Centrum Serenada przyciąga nieprzeciętną ofertą handlową oraz intrygującym designem. Tylko tu znajdują się jedyne w Krakowie salony światowych marek Van Graaf, New Look czy Forever 21. Serenada to również miejsce wyjątkowych spotkań, pełne różnorodnych kawiarni oraz największych polskich i międzynarodowych sieci modowych.

Centrum Serenada

al. gen. T. Bora-Komorowskiego 41, 31-876 Kraków