Firma » Bankowość

Zarabiaj w Programie Afiliacyjnym Alior Banku i Alior Sync!

Alior Bank i Alior Sync z powodzeniem kontynuują rozwój nowoczesnych kanałów dystrybucji w Internecie. Z myślą o właścicielach serwisów internetowych Bank uruchomił program partnerski, który umożliwia bezpośrednią sprzedaż produktów z oferty Alior Banku i Alior Sync.

Alior Bank i Alior Sync poprzez program afiliacyjny tworzą w Internecie własną sieć współpracy z właścicielami stron www, opartą o jasne zasady współpracy i wzajemne korzyści. Propozycja skierowana jest zarówno do firm, jak i osób fizycznych, które posiadają dowolny serwis internetowy, sklep internetowy, blog czy forum. Udział w programie jest bezpłatny - wystarczy wypełnić prosty formularz rejestracyjny. Oprócz szybkiej rejestracji, niewymagającej przesyłania dodatkowych dokumentów, oraz partnerskich zasad współpracy, program afiliacyjny Alior Banku i Alior Sync wyróżniają atrakcyjne dla potencjalnych partnerów stawki prowizji i możliwość ich negocjacji.

Współpraca w ramach programu polega na umieszczaniu przez partnerów w ich serwisach internetowych materiałów reklamowych Banku – bannerów lub linków tekstowych, promujących wybrany produkt finansowy. Za każdy wniosek internetowy, wypełniony przez użytkownika po kliknięciu w taką reklamęhttps://program-afiliacyjny.alior.pl/.

United PR