Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Zbieraj paragony i wygrywaj bony!

Wyrzucasz paragony z zakupów? Przestań! Z okazji urodzin Centrum Handlowego Auchan Katowice będzie je bowiem można wymienić na bony zakupowe. Zbieranie paragonów za zakupy w galerii handlowej Auchan rozpoczynamy od 3 listopada!

Paragony nie tylko ułatwiają klientom dochodzenie swoich praw. W Centrum Handlowym Auchan Katowice umożliwią one gościom także zdobycie bonów na dalsze zakupy. Wszystko w ramach urodzinowej akcji pt. „Bony za paragony”.

Aby przyłączyć się do zabawy, wystarczy od 3 do 16 listopada zrobić zakupy za minimum 50 zł w sklepach na terenie galerii handlowej i za minimum 50 zł w hipermarkecie Auchan lub sklepie Decathlon oraz zachować cenne paragony. W dwa pierwsze weekendy listopada będzie je można wymienić na bony zakupowe o wartości 25 zł, a następnie zrealizować w sklepach na terenie katowickiego centrum handlowego Auchan od 8 do 23 listopada.

Zabawę organizuje Centrum Handlowe Auchan Katowice z okazji swoich 14. urodzin. Obiekt otwarty w 2000 roku jest jedną z 22 galerii zarządzanych przez Immochan Polska. Obecnie klienci mają tu do dyspozycji ponad 30 sklepów, takich marek jak Orsay, CCC czy Apart. Na terenie CH Auchan Katowice znajdują się również liczne punkty usługowe, w tym pralnia, kantor, punkt Poczty Polskiej, apteka czy salonik prasowy. Ofertę uzupełnia także hipermarket Auchan oraz sklep Jysk.

Urodzinowa zabawa „Bony za paragony” odbędzie się w Centrum Handlowym Auchan Katowice przy Trasie Nikodema i Józefa Renców 30 od 3 do 16 listopada. Paragony będzie można zamienić na bony zakupowe w dwa pierwsze weekendy miesiąca – 8 i 9 listopada oraz 15 i 16 listopada - w godzinach 10.00-18.00.

Centrum Handlowe Auchan