Firma » Bankowość

Zdobądź 10 000 zł w Szkole Mistrzów SYNC!

Wystartowała „Szkoła Mistrzów” – nowy konkurs pierwszego, wirtualnego banku nowej generacji Alior Sync. Na stronie internetowej konkursu pod adresem https://szkolamistrzow.sync.pl można spróbować swoich sił w interaktywnych grach, sprawdzających refleks, spryt i spostrzegawczość użytkowników.

W ramach akcji „Szkoła Mistrzów” Alior Sync stworzył serię interaktywnych zabaw, które pozwalają z przymrużeniem oka sprawdzić wiedzę, refleks i umiejętność logicznego myślenia.
Po rejestracji w serwisie użytkownicy zaliczają kolejne etapy zabawy, rozwiązując proste zadania, w żartobliwy sposób nawiązujące m.in. do zarabiania, inwestowania czy oszczędzania pieniędzy.

Każdy z zarejestrowanych uczestników akcji może otrzymać gwarantowaną premię pieniężną
w wysokości 50 złotych. Jedynym warunkiem jest rozwiązanie zadań konkursowych oraz założenie
bezpłatnego konta osobistego w Alior Sync i wykonanie transakcji bezgotówkowej kartą do końca lutego br. (premię mogą otrzymać wyłącznie nowi klienci banku).

Uczestnicy „Szkoły Mistrzów” mogą także zdobyć cenne nagrody: 5 nagród pieniężnych po 10 000 zł, iPhone’y 4S, nowe iPady oraz podwójne zaproszenia do kina. Aby o nie powalczyć, wystarczy po rozwiązaniu zadań konkursowych zaprosić do udziału w zabawie swoich znajomych. Im więcej z nich przyjmie zaproszenie, weźmie udział w konkursie i spełni jego warunki, tym większa jest szansa na zdobycie jednej z ponad 500 nagród. Zadanie nie jest trudne, bo można to zrobić bezpośrednio ze strony konkursu, umożliwiającej wysłanie zaproszeń nie tylko na podane adresy
e-mail, ale także do swoich kontaktów na

United PR