Firma » Biznes

Złoty medal dla LAURASTAR

System do prasowania LAURASTAR X1 został wyróżniony złotym medalem podczas Międzynarodowych Targów Wykończenia i Wyposażenia Wnętrz „Wszystko Dla Domu” w Szczecinie. Komisja konkursowa doceniła funkcjonalność, parametry użytkowe, a także interesujący sposób prezentowania produktu.

Organizowanej już po raz 19 przez Międzynarodowe Targi Szczecińskie imprezie od początku jej istnienia towarzyszy konkurs „Wyróżniony Wyrób".

Biorą w nim udział wystawcy, których produkty cechują się wysoką jakością, funkcjonalnością, estetyką, czy designem. W tegorocznej edycji doceniony został zgłoszony przez firmę Sterna Polska zintegrowany system do prasowania LAURASTAR X1.

Na stoisku LAURASTAR podczas targów zwiedzający mogli zobaczyć efektowne pokazy prasowania. Prezentowane były głównie atrybuty, które zadecydowały o wyróżnieniu, czyli oszczędność czasu, zastosowanie technologii inteligentnej pary, czy stałego ciśnienia 3,5 bara. Eksperci zademonstrowali, jak za pomocą systemu można wyprasować na kant eleganckie spodnie, w pionie odświeżyć marynarkę, czy nie uszkodzić ozdób, takich jak guziki czy cekiny.

LAURASTAR jest światowym liderem w produkcji profesjonalnych systemów do prasowania. Wielokrotnie nagradzana za jakość, innowacyjność, wzornictwo, a także troskę o środowisko. W 2009 roku do puli jej nagród i wyróżnień trafiła kolejna już Best Design Award. Potentat na światowym rynku systemów do prasowania, w tym roku obchodzi swoje 30. urodziny. Jakość zobowiązuje, dlatego LAURASTAR nie ustaje na drodze doskonalenia technologii, bezpieczeństwa i oryginalnego stylu.

Juicy Marketing