Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Zrób zakupy w Porcie Łódź i odbierz swoją letnią eko-torbę

Port Łódź dba nie tylko o swoich klientów, ale też o środowisko. W końcu bycie eko to jeden z najgorętszych trendów! W poniedziałek 18 lipca rozpocznie się modowo – ekologiczna akcja, podczas której będzie można zdobyć jedną z 4500 letnich toreb.

Era foliówek odchodzi w zapomnienie. Dziś o torbach ekologicznych mówi się, że są nie tylko przyjazne środowisku i wygodne, ale także modne. Port Łódź oferuje swoim klientom kolorowe eko-torby, w wakacyjnych odcieniach słońca i morza. Ten atrakcyjny dodatek na pewno będzie pasować do wielu wakacyjnych stylizacji.

Postanowiliśmy dać naszym klientom modny pretekst do tego, by zaczęli dbać o środowisko – przygotowaliśmy w prezencie dla nich ekologiczne torby. Przydadzą się im nie tylko podczas kolejnych zakupów, ale również na plaży, pikniku, podczas wakacyjnego wyjazdu za miasto informuje Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź. – Torba Portu Łódź jest pojemna i bardzo poręczna, dzięki temu można w nią spakować wszystkie wyprzedażowe zdobycze – dodaje.

Aby odebrać ekologiczną torbę, wystarczy zrobić zakupy w Porcie Łódź i z paragonem na kwotę min. 50 zł zgłosić się do Punktu Informacyjnego przy sklepie IKEA. - W akcji będzie można wziąć udział od 18 lipca do 28 lipca. Torby będą rozdawane w dni powszednie. Każdego dnia akcji w ręce klientów centrum trafi 500 sztuk eko-toreb w kolorach żółtym i niebieskim. O przyznaniu nagród decyduje kolejność zgłoszeń – informuje Emilia Lange- Cichocka.

Każda ekologiczna torba to więcej niż modny gadżet. To także plus dla środowiska – pamiętajmy, jedna foliówka rozkłada się nawet kilkaset lat.

Katarzyna Rąkowska