Technologie » Internet

50% rabatu dla nowych klientów w ofercie INVISIO Sp. z o. o.

Z okazji utworzenia spółki - atrakcyjne zniżki dla nowych klientów INVISIO. Skuteczna optymalizacja, linki sponsorowane, usługi SEO. Oferta ważna tylko do końca grudnia.

We wrześniu 2011 roku INVISIO przekształciło się w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Utworzenie spółki pozwoli na prężniejszy rozwój przy jednoczesnym zachowaniu standardów, wypracowanych jeszcze pod auspicjami agencji interaktywnej Positive Power Sp. z o. o.

Z okazji utworzenia spółki INVISIO przygotowała kilka atrakcyjnych promocji zarówno dla nowych, jak i dla stałych Klientów: Każdy nowy klient, który do końca grudnia zdecyduje się na usługi INVISIO (pozycjonowanie lub linki sponsorowane) otrzyma 50% rabatu na optymalizację swojej witryny internetowej wykonaną przez specjalistów z Positive Power. Dla stałych klientów 3 miesiące bezpłatnej obsługi kampanii linków sponsorowanych lub 10% zniżki na usługi SEO.

Optymalizacja strony internetowej (pierwszy etap pozycjonowania) ma na celu poprawienie jej pozycji w wyszukiwarkach, dzięki czemu strona staje się bardziej widoczna dla potencjalnych klientów.

Aktualna oferta INVISIO oraz Positive Power to szansa dla nowych klientów na zapoznanie się z usługami i możliwościami spółek. Obie spółki INVISIO i Positive Power kontynuują swoją współpracę w zakresie kreowania oraz promocji witryn internetowych.

Akcja promocyjna obowiązuje do 31 grudnia 2011.

Więcej: http://www.invisio.pl/promocja

Informacje o firmie:

INVISIO Sp. z o. o. specjalizuje się w marketingu w wyszukiwarkach internetowych. Oferuje kompleksowe usługi w zakresie promocji i reklamy firm i marek w internecie.

Zespół INVISIO to wysoko wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, posiadający doskonałą wiedzę w zakresie pozycjonowania stron internetowych oraz planowania i prowadzenia skutecznych kampanii reklamowych w internecie.

PositivePower