Technologie » Telekomunikacja

Adam Bialic dołączył do ZTE

Do zespołu ZTE dołączył Adam Bialic. Jest odpowiedzialny za budowanie strategii marketingowych marek ZTE, nubia i Redmagic. W Polsce ZTE oferuje klientom, m.in. smartfony, routery oraz akcesoria mobilne.

- Z radością dołączam do rodziny ZTE! Jako pasjonat technologii doceniam obecne tu nieskończone zasoby innowacyjności i kreatywności, które przekładają się na portfolio wyjątkowych urządzeń. Z ogromnym entuzjazmem będę budować trwałe relacje z konsumentami, dzieląc się wiedzą i pasją do naszych produktów. Wspólnie wzmocnimy pozycję rynkową marek ZTE, nubia i Redmagic – powiedział Adam Bialic, Marketing Manager.

Adam Bialic może pochwalić się ponad 12-letnim doświadczeniem w branży technologii mobilnych. Zaczynał od pracy w związanych z nią tematycznie mediach, gdzie oprócz zadań typowo dziennikarskich, współtworzył projekty komercyjne dla takich marek jak m.in. LG Electronics, Orange oraz Play. Jako menedżer ds. marketingu i PR w Polsce w TCL Communication był odpowiedzialny za całość działań promocyjnych dla marek TCL Mobile, Alcatel Mobile i BlackBerry Mobile. Specjalizuje się w marketingu produktów technologicznych i zarządzaniu relacjami z mediami. Do zespołu ZTE wnosi świeże pomysły na promocje marek należących do producenta.

Krzysztof Kiszewski