Rozrywka i wypoczynek » Święta

ADRENALINA na Dzień Chłopaka.

Każdy z nas pamięta o Dniu Kobiet. A kto pamięta o Dniu Chłopaka? Święto wszystkich mężczyzn choć niezwykle miłe, to nie zakorzeniło się jeszcze na dobre w naszej tradycji. Pamiętajmy, że nie tylko kobiety lubią dostawać prezenty.

Panowie również je uwielbiają i z pewnością docenią, a także będą mile zaskoczeni, kiedy otrzymają podarunek w dniu swojego święta.

Pomysłów na prezenty jest mnóstwo, sztuką jest jednakże wybrać coś wyjątkowego z całej masy propozycji. Dzięki firmie Wonderbox nie musimy się już martwić i możemy być pewne, że nasz prezent na Dzień Chłopaka nie dość, że będzie miłą niespodzianką to również pełnym emocji spełnieniem marzeń.

Niewiele osób wie, że 30-go września przypada tak rzadko obchodzony w naszym kraju Dzień Chłopaka. Jednakże możemy to zmienić i każdego roku celebrować święto wszystkich mężczyzn, tak samo jak chcemy świętować Dzień Kobiet. Poza tym nie tylko kobiety lubią prezenty, lubimy je wszyscy. W dzisiejszych czasach nie chodzi już o posiadanie, ale o przeżywanie. Każdy mężczyzna lubi wyzwania, adrenalinę, emocje, dlatego firma Wonderbox idealnie trafia w te potrzeby i pragnienia. Firma proponując pudełka prezentowe Wonderbox Adrenalina na pewno zadowoli najbardziej wymagających mężczyzn.

- „W kategorii Wonderbox Adrenalina oferujemy wybór spośród trzech tematycznych pudełek prezentowych: ADRENALINA, ADRENALINA MAX oraz EXTREME. Łącznie ok. 200 atrakcji gwarantujących niezapomniane przeżycia i wiele wrażeń. Tylko od obdarowanego zależeć będzie, jaką „adrenalinę” wybierze oraz kiedy i gdzie ją zrealizuje. To sprawia, że ten podarunek będzie wyjątkowy i satysfakcjonujący ponieważ daje tak lubianą przez mężczyzn wolność wyboru.”. - mówi Beata Marciniak Product & Communication Manager z  firmy Wonderbox  Pologne.

Dawanie prezentów jest czymś równie przyjemnym, jak ich otrzymywanie. Tym bardziej jeśli jest to dodatkowo coś nowatorskiego, a takie są właśnie pudełka prezentowe Wonderbox Adrenalina. Na pewno każdy mężczyzna marzy, np.: o szkoleniu jazdy off-road, instruktażu i samodzielnej przejażdżce po specjalnie przygotowanym torze, ekscytującej jeździe oraz samodzielnym prowadzeniu dynamicznego samochodu używanego do jazdy w rajdach. Dodatkowo istnieje możliwość przejażdżki z zawodowym kierowcą rajdowym po kręgu poślizgowym. To nie wszystkie atrakcje, ponadto istnieje możliwość wyboru wśród takich przeżyć, jak jazda quadami, nauka wspinaczki skałkowej, gra w paintball, rejs jachtem odkrytopokładowym, rejs statkiem po Mazurach, profesjonalne szkolenie strzeleckie z wykwalifikowaną kadrą, nauka częściowego rozkładania wybranych egzemplarzy broni (pistolet, pistolet maszynowy, broń gładko lufowa) oraz wiele innych. Pełną listę atrakcji znajdziemy na stronie www.wonderbox.com.pl .

Sprawmy więc, aby tegoroczny Dzień Chłopaka był fascynujący i jedyny w swoim rodzaju. Podarujmy naszym mężczyznom wyjątkowe i niezapomniane chwile. Jak to zrobić? To bardzo proste. Wystarczy kupić Wonderbox Adrenalina i podarować go wybranej osobie. W pudełku prezentowym znajduje się katalog, z którego obdarowana osoba wybierze atrakcję, która najbardziej ją interesuje, samodzielnie zarezerwuje najdogodniejszy dla siebie termin, a rozliczenie nastąpi na miejscu w dniu realizacji prezentu właśnie za pomocą bonu podarunkowego, który znajduje się we wnętrzu Wonderbox’a.

Pudełka prezentowe Wonderbox Adrenalina można zrealizować w Warszawie, jak i okolicach, Trójmieście, Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu, Lublinie, Katowicach (regionie Śląska), Mazurach, Szczecinie i innych. Pełną listę miejsc i miast znajdziemy na www.wonderbox.com.pl .

Tego roku, zróbmy prawdziwe święto naszym mężczyznom. Niech ten dzień będzie dla nich wyjątkowy i pełen adrenaliny. Doceńmy tych których kochamy i lubimy.Wonderbox Pologne jest filią francuskiej firmy Multipass - Wonderbox  (www.wonderbox.fr) Idea Wonderbox powstała z prostej myśli: coraz trudniej jest ofiarować prezent, który sprawiłby naprawdę przyjemność. Wonderbox przyjął to wyzwanie proponując, jako pierwsza firma w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, oryginalne i gotowe rozwiązanie: tematyczne Wonderbox w formie eleganckiego pudełka, zawierającego piękny katalog z zaprezentowanymi atrakcjami i bon podarunkowy wymienialny na jedną z nich. Dostępne kategorie Wonderbox, to: Adrenalina Kolacja,  Uroda, i Multibox.

Wonderbox, jedyny taki prezent! I tysiące okazji, by go podarować!
"Luksus w dzisiejszych czasach, to przeżywać a nie posiadać"

Szczegółowe informacje na: www.wonderbox.com.pl

Kontakt w sprawie PR: