Technologie » Komputery

AVTEK DS Dual – dwustronny monitor do profesjonalnych zastosowań

DS Dual to innowacyjne spojrzenie na wyświetlanie treści – dwa profesjonalne ekrany w jednej obudowie, system montażu podwieszanego na suficie zamiast standardowego mocowania na ścianie sprawdzi się w witrynach sklepowych, restauracjach, a także na targach czy konferencjach.

Jedno, samodzielne urządzenie może wyświetlać zróżnicowane treści reklamowe i informacyjne - niezależne po obu stronach urządzenia. Umieszczone w witrynie sklepowej z jednej strony zachęca do wejścia kusząc promocjami i nowymi ofertami, z drugiej, wewnętrznej strony, może inspirować do zakupów podpowiadając, na które produkty zwrócić uwagę.

Nowy monitor do Digital Signage z logo Avtek posiada dwie matryce IPS FullHD o przekątnej 43 w mniejszym modelu i 55 cali w większym. Oba ekrany posiadają jasność na poziomie 700 nitów co sprawia, że nowy Avtek sprawdzi się również w mocno naświetlonych lokalizacjach. Wbudowany odtwarzacz treści daje pełną elastyczność w zakresie publikacji materiałów i pozwala zapisać je w pamięci wewnętrznej urządzenia. Co więcej DS Dual może pracować w systemie 24/7, aż do 60 000 godzin.

Podsumowując: dwie profesjonalne matryce zamknięte w wąskiej obudowie, niestandardowy system montażu oraz nietuzinkowe spojrzenie na wyświetlanie treści, a to wszystko dostępne jest w niezwykle interesującej cenie:

Avtek DS Dual 43” to sugerowana cena detaliczna na poziomie 4 999 zł netto, z kolei Avtek DS Dual 55” to sugerowana cena detaliczna 7 399 zł netto.

Więcej informacji na stronie dystrybutora – ViDiS SA.

ViDiS SA (www.vidis.pl) reprezentuje w Polsce następujące światowe marki: AVer (wizualizery oraz systemy do wideokonferencji), Avtek (ekrany projekcyjne, monitory i tablice interaktywne, uchwyty do projektorów, piloty i akcesoria prezentacyjne), B-Tech AV (rozwiązania montażowe AV); Casio (projektory Laser&LED), CTOUCH (monitory interaktywne oraz akcesoria), EVEO (odtwarzacze digital signage URVE, systemy rezerwacji sal LOBO), EPSON (projektory dla edukacji i biznesu), GBC (oprawa i laminacja dokumentów), Jimu Robot (klocki do tworzenia robotów), Joan (urządzenia do rezerwacji sal konferencyjnych) JUST LAMPS (lampy do projektorów wszystkich marek), Kensington (akcesoria komputerowe), LG (Commercial TV, OLED Signage oraz Digital Signage)  littleBits (klocki elektryczne), LUMENS (wizualizery i kamery PTZ), MasterLock (sejfy i kasety),  Neets (systemy sterowania salami konferencyjnymi)  NOBO (komunikacja wizualna: ekrany, tablice, wskaźniki), PLUS Vision (elektroniczne tablice kopiujące), Projecta (profesjonalne ekrany projekcyjne), QOMO (monitory i tablice interaktywne, systemy do testów), Yamaha UC (rozwiązania do tele- i wideokonferencji),  Rexel (niszczarki, trymery, gilotyny, zszywacze, dziurkacze, produkty do organizacji dokumentów), RM Easiteach (oprogramowanie do monitorów i tablic interaktywnych), Safescan (liczarki monet i banknotów oraz testery, systemy ewidencji czasu pracy), SentrySafe (sejfy i kasety),   Smart Metals (uchwyty i statywy do monitorów wielkoformatowych), UNILUMIN (Ściany LED);  VISION (systemy instalacyjne Techconnect), ViewSonic (projektory, monitory), VIVITEK (projektory i rozwiązania bezprzewodowe).

Firma jest właścicielem portali www.multimediawszkole.pl, www.multimediawprzedszkolu.pl, www.interaktywne.pl oraz organizatorem Ogólnopolskiego konkursu „Klasa ze snów” www.klasazesnow.pl

ViDiS prowadzi także serwis gwarancyjny i pogwarancyjny produktów AVer, Vivitek, Qomo, Lumens, ACCO, Avtek, Casio.

ViDiS SA jest również laureatem następujących nagród i wyróżnień:

- Gepard Biznesu 2011, 2012, 2015 – nadana przez Magazyn Przedsiębiorców „Europejska Firma” i Klub Gepardów

- Skrzydła Biznesu 2011 (woj. dolnośląskie) – nadany przez Dziennik Gazeta Prawna

- Gazela Biznesu 2011, 2012, 2015 – nadany przez Dziennik Puls Biznesu

VIDIS