Technologie » Telekomunikacja

AXIUM - OFICJALNYM DYSTRYBUTOREM ALCATEL BUSINESS PHONES

Firma AXIUM, dostawca profesjonalnego sprzętu teleinformatycznego, rozpoczęła współpracę z marką Alcatel Business Phones w zakresie dystrybucji najnowszych aparatów IP serii Temopris w Polsce.

Nowe telefony są odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie i oczekiwania rynku w sferze komunikacji biznesowej, gdzie liczy się zarówno wysoka jakość jak i oszczędności finansowe.  Nowoczesny wygląd, polskie menu i bezproblemowa integracja z większością systemów VoIP i IP PBX oraz atrakcyjne ceny to tylko  niektóre z zalet, jakie posiadają wprowadzone rozwiązania.  Aktualnie w   ofercie dostępne są trzy modele o zróżnicowanym zaawansowaniu możliwych opcji i funkcji: IP200, IP600 i IP800.

W celu poznania szczegółowej specyfikacji technicznej i pełnej funkcjonalności telefonów IP Alcatel Business Phones serdecznie zachęcamy do kontaktu.

O firmie AXIUM S.C.:

AXIUM jest działającym na rynku polskim od 2003 roku dostawcą sprzętu teleinformatycznego. W swoim asortymencie posiada zarówno profesjonalne słuchawki nagłowne wszystkich dostępnych na rynku marek, jak i telefony, centrale telefoniczne, tele/wideo-konferencje czy też system Call/Contact Center NIXXIS.

AXIUM Sp. J.