Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Bale karnawałowe i atrakcje w Krainie Zabawy TĘCZA

W czwartek 17 i 24 lutego Kraina Zabawy TĘCZA mieszcząca się w warszawskim CH Skorosze organizuje dla dzieci Kostiumowe Bale Karnawałowe.

Ponadto w czasie ferii zimowych centrum będzie urządzać dla najmłodszych turnieje gier planszowych, a w przerwach między zabawą maluchy będą mogły posłuchać najpiękniejszych bajek świata.

Karnawał w pełni. Radosna atmosfera tego czasu nastraja do zabawy, nie tylko dorosłych. Przez dwa kolejne czwartki, 17 i 24 lutego w Krainie Zabawy TĘCZA księżniczki będą konkurować z wróżkami, a rycerze i wojownicy z batmanami i spidermanami.

Największe w Warszawie centrum zabawy dla dzieci Kraina Zabawy TĘCZA (www.tecza-skorosze.pl) zaprasza wszystkie maluchy na niezapomniane Kostiumowe Bale Karnawałowe. Jak na prawdziwy bal przystało, uczestnicy wybiorą Królową i Króla Balu. Korony zdobędą ci milusińscy, którzy zachwycą najpiękniejszymi strojami. Cudownie niepowtarzalną kreację można wykonać samemu, a jeśli nie pozwala na to czas, kupić w sklepie internetowym lub wypożyczyć z garderoby jednego z teatrów. Jakie postacie będą wiodły prym w tym roku podczas dziecięcych balów? Pozwólmy przekonać się o tym naszemu małemu imprezowiczowi.

Start: czwartek 17 i 24 lutego o godz. 17.30

Miejsce: Kraina Zabawy TĘCZA ul. Składkowskiego 4,
CH Skorosze w Warszawie

Wstęp: 35 zł
Poza tym, w czasie ferii zimowych, w dniach 14-28 lutego, Kraina Zabawy TĘCZA we wszystkie dni powszednie w godzinach 11.00 – 18.00 będzie organizować dla dzieci turnieje gier planszowych. Milusińscy odwiedzający centrum będą mogli posłuchać też wybranych bajek i baśni z całego świata.

o Kraina Zabawy Tęcza
Centrum zaprasza od poniedziałku do piątku w godz. 10.00 - 21.00, w soboty w godz. 9.00 - 21.00 i niedziele w godz. 9.00 - 20.00. W dni powszednie bilet wstępu bez ograniczenia czasowego kosztuje 20 zł, a w piątek, sobotę i niedzielę 30 zł. Rodzice i opiekunowie maja wstęp wolny. Stałym klientom Kraina oferuje karnety. W dni powszednie do godz. 12.00 można kupić godzinną wejściówkę w cenie 10 zł, a od godz. 12.00 w cenie 15 zł (w piątek 18 zł).
Więcej na www.tecza-skorosze.pl

Dodatkowe informacje: