Firma » Biznes

DEALZ wybiera Galerię Askana w Gorzowie Wielkopolskim

DEALZ wybrał Galerię Askana w Gorzowie Wielkopolskim na swoją kolejną lokalizację. Ta lubiana marka będzie zlokalizowana na parterze i zajmie powierzchnię ponad 440 m kw. Nowa umowa to kolejny krok w rozwoju galerii zarządzanej przez CREAM Property Advisors.

Anna Sip, Dyrektor marketingu Galerii Askana podkreśla „Cieszy nas, że międzynarodowa sieć sklepów DEALZ wybrała Askanę na kolejną swoją realizację. To świadczy o potencjale miejsca i ma wpływ na wzbogacenie oferty handlowej miejsca. Sklep tej marki ma niewątpliwie wiele zalet, a jedną z nich jest na pewno oferta produktów niedostępnych w innych sklepach. Jesteśmy pewni, że będzie to udana współpraca i pozwoli na wykorzystanie potencjału Askany i marki DEALZ."

Wielkie otwarcie sklepu DEALZ w Galerii Askana jest zaplanowane na 17 marca godz. 9.00.  Nie zabraknie niespodzianek przygotowanych przez markę, a wśród nich vouchery i słodkości na powitanie.

Dealz to międzynarodowa sieć sklepów będąca częścią Pepco Group. Pierwszy sklep w Polsce otworzono w lutym 2018 roku w Swarzędzu k. Poznania. Dziś jest ich już ponad 190, marka wciąż się rozwija. Szeroki asortyment ponad 3000 produktów znanych marek zapewnia wyjątkowy wybór artykułów: spożywczych, drogeryjnych, do dekoracji i wyposażenia domu, zabawek, narzędzi i produktów dla zwierząt. DEALZ stawia na produkty wysokiej jakości w korzystnych cenach - nie na specjalne okazje, nie od czasu do czasu, ale na co dzień!

• Facebook Galerii Askana - https://www.facebook.com/GaleriaAskana
  • Instagram Galerii Askana - https://www.instagram.com/galeriaaskana/
  • Aplikacja mobilna - do pobrania https://emplate.app/download/aska/www
  • Kanał Youtube Galerii Askana - https://www.youtube.com/user/galaskana