Dom » Wnętrza

Dizajnerskie nowości łazienkowe od Kuchinoxu

Firma Kuchinox wprowadziła na rynek efektowne i dizajnerskie nowości w przystępnych cenach, za pomocą których każda łazienka nabierze nowoczesnego, zgodnego z panującymi trendami wyglądu.

Kolumna natryskowa NEX to ultra prosta a jednocześnie wyjątkowo dizajnerska i nowoczesna konstrukcja z niezwykle modnymi, kwadratowymi wykończeniami wylewki górnej oraz słuchawki natryskowej. NEX idealnie sprawdzi się jako klasyczny dodatek do niestandardowych, krzykliwych kafli, równoważąc dynamikę i żywiołowość ściennych wzorów. Regulowana wysokość montażu (od 92 do 126 cm) sprawi, że prysznic dopasować można do każdego wzrostu. Chromowana powierzchnia zapobiega rdzewieniu i nadaje całości widowiskowego wyglądu. Wykonana z mosiądzu kolumna NEX wyposażona jest w baterię mieszakową, górna wylewka ma wymiary 20 x 20 cm. Kolumna przystosowana jest do montażu ściennego. Kuchinox oferuje produkt w sugerowanej cenie detalicznej ok. 550 zł. Drugą propozycją jest nowoczesna kolekcja płytek ściennych Zaria w modnej stylistyce tapetowej. Płytki wyróżnia niestandardowy format 20x50 cm, który nadaje wnętrzu nietuzinkowy, nowoczesny wygląd. Kuchinox proponuje dwa kolory płytek: biały i czerwony. Do zastosowania zarówno w łazience, jak i kuchni. Grafika płytki ściennej nawiązuje do tkaniny z motywami roślinnymi. Ciekawostką jest rysunek na płytkach, który uwidacznia się przy oświetleniu pod pewnym kątem. W zestawie Zaria znajdują się także idealnie dopasowane do całości listwy dekoracyjne o wymiarach 8x50 cm z polerowaną powierzchnią, na której widnieje wyrazisty obrazek modnych motywów kwiatowych. Płytki posiadają rektyfikowane krawędzie. W opakowaniu znajduje się 16 sztuk. Sugerowana cena za m2 to ok. 70 zł.www.kuchinox.pl

Kamila Nowakowska