Technologie » Telekomunikacja

Doładuj telefon w Banku Pocztowym

Bank Pocztowy udostępnił Klientom usługę zasileń telefonów pre-paid poprzez kontakt z Infolinią lub oddziałem Banku.

Klienci posiadający rachunek w Banku Pocztowym mogą bezpłatnie korzystać z usługi doładowania telefonu na kartę w sieci Orange Go, POP, Simplus, Sami Swoi, Tak Tak, Heyah oraz Play.

Bank, wychodząc naprzeciw potrzebom swoich Klientów i w trosce o ich wygodę, wprowadził dwie nowe formy doładowań telefonów:

• kontakt z Infolinią pod numerami telefonów 0 801 100 500, 0 523 499 499 lub Skype,
  • wizyta w  Oddziale Banku.

Nadal Klienci Banku mogli uzupełnić konto swojego telefonu za pośrednictwem bankowości internetowej Pocztowy24, poprzez przesłanie odpowiedniej wiadomości SMS (usługa PocztowySMS) oraz w wybranych bankomatach Sieci Euronet i PKO BP (wyposażonych w funkcję "doładowania") i terminalach pocztowych z użyciem karty płatniczej.

ap