Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Dzień Dziecka w żelkowym świecie Haribo i Maoam

Dzień Dziecka to jedna z tych okazji, gdy dorośli dokładają starań, by świat ich pociech był szczególnie radosny i kolorowy.

Obok wymarzonych prezentów nie może zabraknąć również słodkiego akcentu, dlatego - z myślą o małych wielbicielach żelków - firma Haribo przygotowała smakowite nowości: żelki Haribo Jelly World w 16 wyjątkowych kształtach, smoczki Kinder Schnuller i mieszankę Kinder Parade oraz podwójnie owocową Maoam Chew Two.

Pierwszego czerwca świat przechodzi we władanie dzieci. Tego dnia wszystkie czekają na upominki i niespodzianki, które przygotują dla nich dorośli. Do świętowania przyłącza się również firma Haribo, która specjalnie na tą okazję przygotowała cztery zupełnie nowe, owocowe propozycje, które przypadną do gustu nie tylko dzieciom.

Jelly World to owocowa kraina, w której nie można się nudzić. W jednym opakowaniu nowych Haribo Jelly World znajdują się bowiem żelki w aż
16 niespotykanych dotąd kształtach takich jak: kwiatek, motyl, samolot, statek, samochód, czy dom. Powstające na bazie naturalnych składników miękkie żelki o smaku moreli, pomarańczy wiśni, jabłka, truskawki i maliny, pozwalają dzieciom budować własny owocowy świat, a przy okazji uczyć się nazw jego elementów oraz łączyć je z bogatą gamą kolorów.

Radość świętowania Dnia Dziecka umilą również roześmiane Haribo Kinder Schnuller. To tradycyjne żelki Haribo, którym nadano kształt smoczków. Ich żywe barwy odpowiadają owocowym smakom ananasa, cytryny, pomarańczy, truskawki i maliny. Przy każdym smoczku znajduje się żelkowe kółeczko, dzięki czemu można robić z nich słodkie korale lub owocowe pierścionki.

Jeżeli z okazji 1 czerwca planujemy zorganizowanie dziecięcego przyjęcia, możemy urozmaicić je wyjątkową mieszanką Haribo Kinder Parade. Wystarczy rzut oka na czerwono-granatowe opakowanie, by dowiedzieć się, jakie pyszności znajdują się w jego wnętrzu. Kinder Parade kryje w sobie legendarne Złote Misie i uwielbiane przez dzieci żelki Happy Cola. Znajdują się tam również żelki o smaku lukrecji, owocowe Kinder Schnuller i POP. W 250 gramowym opakowaniu Kinder Parade każdy znajdzie coś dla siebie.

Maoam Chew Two to propozycja na słodki prezent dla małych wielbicieli gum rozpuszczalnych. Każdy pasek nowej Maoam Chew Two składa się z dwóch różnokolorowych gum w pięciu kombinacjach smakowych: wiśnia z colą, wiśnia z bananem, jabłko z truskawką, pomarańcza z limonką oraz czarna porzeczka z cytryną. Dzięki temu, że każdy pasek Maoam Chew Two pakowany jest oddzielnie, doskonale sprawdzają się jako smakowita przekąska podczas rodzinnych spacerów i rowerowych wycieczek.

Dostępność produktów:

Żelki Haribo Jelly World dostępne są w opakowaniu 200 g, w cenie około 5,98 zł brutto / szt.

Żelki Haribo Kinder Schnuller dostępne są w opakowaniu 200 g, w cenie około 5,98 zł brutto / szt.

Żelki Haribo Kinder Parade dostępne są w opakowaniu 250 g, w cenie około 9,82 zł brutto / szt.

Gumy Maoam Chew Two dostępne są w opakowaniu 250 g, w cenie około 8,20 zł brutto / szt.

Effective Public Relations