Motoryzacja » Samochody

DZIEŃ RAJDOWY W JULA

Jula Targówek zaprasza 19 stycznia 2013 roku na Dzień Rajdowy – gościem specjalnym będzie Tomasz Gryc z GRYC Racing Team, zespołu rajdowego wspieranego przez Jula.
W sobotę 19 stycznia 2013 na parkingu przed Jula Targówek zostanie zgromadzone ponad 600 koni mechanicznych (pod maskami 3 samochodów). Ten dzień to gratka dla wszystkich pasjonatów sportów motorowych. Główną atrakcją będzie obecność Tomasza Gryca wraz ze swoim teamem (11.00-14.00) i jego samochodu sportowego: 305-konnego Forda Focusa RS. Gryc Racing Team, załoga wspierana przez Jula, w ostatnim 50. Jubileuszowym Rajdzie Barbórka Warszawska stanęła na podium zajmując 3 miejsce, a na odcinku specjalnym OS Karowa miała 2 czas w swojej klasie. Klienci będą też mieli niepowtarzalną okazję przyjrzeć się z bliska pracy serwisu rajdowego, porozmawiać z gośćmi specjalnymi, otrzymać autograf czy poczuć się jak kierowca rajdowy i usiąść za kółkiem sportowego samochodu. Dodatkowo w dniu imprezy będzie można podziwiać inne samochody sportowe: Suzuki Swift Sport (136 KM) oraz Suzuki Kizashi (178 KM). Ponadto w tym dniu obowiązywać będzie specjalna oferta promocyjna na wybrane akcesoria samochodowe np.: przenośny akumulator rozruchowy z kompresorem 12 V za 159 zł, cyfrowy klucz udarowy 1/2" 1050 W za 249 zł czy leżanka warsztatowa z zagłówkiem za 139 zł.

***

Jula to szwedzka sieć multimarketów, w której zaopatrują się przede wszystkim osoby aktywnie zajmujące się majsterkowaniem. Jula posiada aktualnie łącznie 59 sklepów w Szwecji, Norwegii
i w Polsce. W sklepach JULA Klienci znajdą wszystko co jest potrzebne do renowacji m.in.: domu, ogrodu czy garażu. Ponadto w asortymencie JULA znajdą się produkty RTV i AGD, odzież robocza oraz wiele akcesoriów dla osób, aktywnie spędzających czas m.in. wędkując, wędrując czy jeżdżąc na rowerze. Jula to sklepy dla praktycznie myślących klientów.

Dodatkowe informacje:

Anna Dylińska – PR Manager