Motoryzacja » Transport

Ekspresowa dostawa

Firma kurierska Paczka4U może poszczycić się niskimi cenami, ekspresową dostawą i miłą obsługą. Dzięki dotrzymywaniu terminów, Paczka4U zdobywa całe rzesze zadowolonych klientów, którzy nie zawiedli się na tanim kurierze.

Tani kurier jakim jest Paczka4U bez ukrytych kosztów świadczy najtańsze usługi kurierskie. Skorzystać z oferty firmy można nieprzerwanie, dzięki Internetowi. Kurierzy robią wszystko by zadowolić klienta, by nie żałował podjętej przez siebie decyzji.

Kontakt internetowy

Najszybsza droga nadania paczki prowadzi przez wypełnienie odpowiedniego formularza, który dostępny jest na stronie internetowej firmy. Wprowadzenie wszystkich danych na temat paczki, adresata i nadawcy pomaga w pracy kurierowi, który w razie problemów wie, z kim ma się kontaktować. Poza tym, określenie gabarytów przesyłki, jej zawartość czy waga, są cenną informacją pomagającą odpowiednio zabezpieczyć towar (bardzo przydatne gdy przewieść należy szkło lub inne drogocenne przedmioty – zwraca się na nie większą uwagę). Ponadto, kontakt z adresatem i nadawcą pozwala kurierowi trafić w odpowiednie miejsce w ekspresowym czasie. Co więcej, gabaryty paczki ważne są do uzgodnienia ceny za jej dostarczenie. Regułą jest, że nie można wysłać paczki, która waży powyżej 30 kg. Najniższa cena za paczkę wynosi tylko 13 zł. Sprawia to, że Paczka4U jest jednym z najtańszych kurierów na rynku polskim. Swoje usługi rozwinięte ma na cały kraj, a także poza jego granicami. Paczki dotrą do przyjaciół w USA i rodziny w Anglii, wszędzie, gdzie tylko klient sobie zażyczy. Co ważne, przesyłki nawet za granicę dostarczane są w szybkim tempie.

Paczka4U traktuje swoich klientów poważnie, dlatego dotrzymuje terminów oraz trzyma się określonego i jawnego cennika. Swą szczerością i oddaniem zyskało już wielu klientów, którzy wciąż korzystają z serwisu internetowego Paczki4U. Tani kurier to profesjonalizm, dotrzymywanie terminów oraz niskie ceny – to wszystko ma Paczka4U!

----
Paczka4U