Motoryzacja » Samochody

Formuła 1® na żywo wraz ze światem F1®od kuchni tylko w player.pl!

Ponad 100 h transmisji i materiałów video, 21 wyścigów, komentarze najlepszych ekspertów w kraju – to wszystko fani Formuły 1® znajdą tylko w player.pl. Już w najbliższą niedzielę, oczy ich wszystkich zwrócone będą na australijskie Melbourne, gdzie rozpocznie się kolejny sezon.

Nadchodzący sezon Formuły 1® zapowiada się niezwykle interesująco! Po raz pierwszy w historii cyklu, zawody będą składały się z aż 21 wyścigów. Rozdanie 2016 rozpocznie się od Grand Prix Australii 20 marca, a zakończy w Abu Dabi 27 listopada br. Nowy sezon to również bardzo interesujące zmiany regulaminowe. Już od GP Australii teamy nie będą mogły informować swoich kierowców drogą radiową o stanie opon, zużyciu paliwa czy też ustawieniach silnika. Modyfikacjom uległy również zasady rozgrywania kwalifikacji do wyścigu. Wszystkie nowości mają sprawić, że wyścigi będą jeszcze bardziej nieprzewidywalne. Polscy fani, dzięki platformie player.pl, zyskają możliwość nieograniczonego dostępu do świata F1®. Kanał Eleven Sports, dostępny na player.pl będzie obszernie relacjonować zawody pokazując piątkowo-sobotnie sesje treningowe i kwalifikacje oraz odbywający się w niedzielę wyścig. To jednak nie koniec atrakcji dla fanów Formuły 1® w Polsce. Poprzez platformę player.pl fani będą mogli poznać komentarze, prognozy i zapowiedzi najlepszych ekspertów „królowej sportów motorowych" w kraju - Mikołaja Sokoła oraz Ryszarda Turskiego, dziennikarzy magazynu F1 Racing.

Christian Anting, członek zarządu TVN ds. digital i e-commerce powiedział: Formuła 1® to najbardziej prestiżowe wyścigi na świecie, które od lat wzbudzają ogromne zainteresowanie kibiców. Bardzo cieszę się ze współpracy pomiędzy Player.pl i największymi ekspertami Formuły 1® w Polsce: Mikołajem Sokołem i Ryszardem Turskim. Nasza współpraca sprawi, że użytkownicy będą mogli poznać świat F1® także od kuchni. Teraz, dzięki player.pl, polscy fani F1® zyskają nieograniczony dostęp do transmisji na żywo i materiałów eksperckich. Nie ominie ich żaden szczegół związany z rywalizacją najszybszych kierowców na świecie, niezależnie od miejsca, w którym aktualnie przebywają. Będą mogli śledzić rywalizacje Formuły 1® na ekranach komputerów oraz urządzeniach mobilnych.
Już w pierwszym wyścigu sezonu nie zabraknie emocji na najwyższych obrotach! Ubiegłoroczny tryumfator GP Australii oraz aktualny Mistrz Świata - Lewis Hamilton będzie starał się sprostać atakom duetu Ferrari - Kimiego Raikkonena i Sebastian Vettela. Znakomite wyniki uzyskane przez kierowców włoskiej stajni podczas przedsezonowych testów na torze Catalunya w Barcelonie pokazują, że są oni doskonale przygotowani do rywalizacji.

Player.pl przygotował dla swoich użytkowników szereg atrakcyjnych pakietów transmisji, w najniższych cenach na rynku. Polscy fani Formuły 1® będą mogli skorzystać m.in. z miesięcznego dostępu do pakietu „player SPORT" w cenie 15,90 zł. Gwarantuje on nie tylko transmisje „na żywo" z torów F1®, ale również atrakcyjną ofertę relacji sportowych na kanałach Eleven i Eleven Sports, w tym z czołowych lig piłkarskich, piłki ręcznej czy żużla.

Jednak to nie wszystko! Player.pl zaplanował również niespodziankę dla najbardziej zagorzałych fanów F1®. 16 marca rozpoczęła się sprzedaż „player SPORT SEASON PASS", gwarantujących transmisję „na żywo" z wszystkich wydarzeń sezonu, aż po listopadowe GP Abu Dabi w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Każdy użytkownik, który wykupi pakiet „player SPORT SEASON PASS" będzie mógł wziąć udział w specjalnym konkursie, którego nagrodą główną będzie wyjazd dla dwóch osób na lipcowe Grand Prix Węgier na torze Hungaroring. Szczegóły konkursu dostępne będą na stronie http://promocja.player.pl/f1-season-pass

Aby dołączyć do świata F1® i być na bieżąco z wydarzeniami wystarczy zarejestrować się w serwisie player.pl i wykupić pakiet „Player SPORT" .

Informacja o TVN S.A.:

TVN (S.A.) należy do amerykańskiego koncernu mediowego Scripps Networks Interactive. W ofercie TVN znajduje się 13 kanałów telewizyjnych, w tym kanały tematyczne - najbardziej opiniotwórcze w Polsce stacje informacyjne, kanał motoryzacyjny, filmowy, dla kobiet i inne. TVN posiada również bogatą ofertę produktów online: serwis VoD - Player.pl oraz rozrywkowy portal wideo - Veedo.pl.

Do TVN należy Agencja TVN - oferująca najbardziej kompleksowe usługi produkcji i dystrybucji materiałów newsowych w Europie Środkowej i Wschodniej oraz TVN Media - największe biuro sprzedaży reklam w Polsce. TVN we współpracy z Grupą Canal+ S.A. jest operatorem cyfrowej satelitarnej platformy nC+ - wiodącej platformy płatnej telewizji Premium w Polsce. Jest też partnerem Ringier Axel Springer Media AG, operatora Onet.pl - wiodącego portalu internetowego
w Polsce.

Informacja o player.pl:

Platforma TVN-u player.pl zadebiutowała na rynku pod koniec sierpnia 2011 roku. W tamtym czasie platforma oferowała seriale i inne programy pokazywane już wcześniej na kanałach TVN. Obecnie jej biblioteka obejmuje 15 tys. pozycji, w tym materiały produkowane na zasadzie wyłączności dla serwisu player.pl. Poza ofertą bezpłatną, w player.pl dostępne są również cztery pakiety płatne: Player PLUS, Player LIVE, Player SPORT i Player KIDS. Zawierają bogaty katalog VOD oraz materiały live, a także prapremiery seriali TVN, bez reklam.
Player.pl cały czas się rozwija, zwiększając liczbę unikalnych użytkowników co miesiąc średnio o 30 proc., a czas zaangażowania, wynoszący średnio 8 godz. i 25 min. na użytkownika na miesiąc, jest dużo dłuższy niż w przypadku innych serwisów VOD na rynku. Platforma dostępna jest na urządzeniach mobilnych z systemem operacyjnym Android, iOS lub Windows, konsolach Sony PlayStation, telewizorach wiodących producentów, a także w ramach telewizji nowej generacji nc+ oraz dla abonentów sieci T-Mobile, Netia i Toya.

BrandLab