Technologie » Telekomunikacja

GAVDI z wyróżnieniem SAP za pierwszą sprzedaż SuccessFactors w Polsce

Firma GAVDI Polska otrzymała od firmy SAP wyróżnienie za działania sprzedażowe w zakresie SAP SuccessFactors, rozwiązania wspomagającego zarządzanie kapitałem ludzkim dostępnego w chmurze.

Wyróżnienie przyznane zostało za pierwszą sprzedaż Success Factors w 2013 r. zrealizowaną w firmie ubezpieczeniowej, będącej wiodącym dostawcą usług assistance oraz ubezpieczeń turystycznych w Polsce.

Nagrodę z rąk Kingi Piecuch, Prezes Zarządu SAP Polska, odebrała Teresa Olszewska, Prezes Zarządu GAVDI Polska, podczas dorocznego Spotkania Partnerskiego SAP, które odbyło się  w dniach 20-21 marca.

Wyróżnienie przyznane przez firmę SAP jest potwierdzeniem naszej pozycji lidera na rynku rozwiązań informatycznych dla HR. Pierwsza sprzedaż SuccessFactors w Polsce  dowodzi również, że rodzime firmy coraz odważniej otwierają się na innowacje w obszarze zarządzania kapitałem ludzkim, w tym także na chmurę. – mówi Teresa Olszewska, Prezes Zarządu GAVDI Polska S.A.