Technologie » Telekomunikacja

Geckonet wprowadza telefon bez limitu +25 GB Internetu już za 24,99 zł

Geckonet wprowadza nową ofertę telefonii komórkowej, która zapewni użytkownikom pełną swobodę w korzystaniu z usług. Nowy telefon oferuje nieograniczone połączenia, SMS-y i MMS-y, a także pakiet 25 GB Internetu.

W ramach nowej oferty, użytkownicy będą mogli korzystać z pełnej swobody komunikacji z najbliższymi, bez obaw o przekroczenie limitu minut, SMS-ów czy pakietu internetowego 25 GB. Telefon zapewni użytkownikom nieograniczone możliwości w dzwonieniu, pisaniu i surfowaniu po Internecie, gdziekolwiek się znajdują.

Co więcej, Geckonet wprowadza specjalny rabat SmartBill dla swoich klientów. W ramach oferty, abonenci mogą płacić niższą cenę za abonament miesięczny - tylko 29,99 zł za pierwszą kartę SIM, oraz 24,99 zł za każdą kolejną kartę SIM dla członków rodziny. Ceny dla nowych klientów, bez rabatu SmartBill, startują od 29,99 zł.

Użytkownicy, którzy lubią podróżować, również będą zadowoleni z oferty Geckonet. Firma zapewnia "Roam Like at Home", czyli korzystanie z roamingu w UE tak, jak w kraju.

Z nową ofertą, Geckonet oferuje użytkownikom możliwość korzystania z ulubionych stron internetowych i aplikacji, kiedykolwiek i gdziekolwiek chcą. Oferta jest dostępna zarówno dla nowych, jak i już istniejących klientów.

Korzystając z nowej oferty Geckonet, klienci będą mieli pewność, że korzystają z najlepszych usług w branży telekomunikacyjnej, zapewniających pełną swobodę w komunikacji, bez obaw o przekroczenie limitów.

Źródło: https://geckonet.pl/dla-ciebie/telefon/

Sasage