Firma » Bankowość

Getin Bank wprowadza nowe konto dla młodych – Getin UP Free

Getin Bank wprowadził konto osobiste Getin UP Free, dedykowane dla młodych Klientów od 18 do 28 roku życia. Oferta została przygotowana głównie w odpowiedzi na potrzeby studentów.

Nowe konto to nie tylko atrakcyjne warunki prowadzenia rachunku, ale także liczne promocje i programy rabatowe oraz aż siedem nowych wizerunków kart debetowych.

Getin UP Free to konto stworzone z myślą o potrzebach i oczekiwaniach młodych ludzi. Stąd bezwarunkowy brak opłat za prowadzenie konta i obsługę karty debetowej oraz bezpłatne przelewy i wypłaty z bankomatów popularnych sieci Euronet i Planet Cash. Bez konieczności otrzymywania określonych wpływów na konto lub wykonywania konkretnej liczby operacji. Obsługa rachunku Getin UP Free jest prosta i intuicyjna, zarówno z poziomu bankowości mobilnej, jak i internetowej.

Osoby, które zdecydują się na otwarcie rachunku Getin UP Free będą mogły wybrać jeden z siedmiu niestandardowych, nowoczesnych wzorów kart debetowych. Używając ich w Cinema City, młodzi Klienci otrzymają dodatkową zniżkę w wysokości 10%. Zniżka jest naliczana automatycznie, bez żadnych dodatkowych wymogów i formalności.

Dodatkowo specjalnie z myślą o studentach otrzymujących stypendia naukowe lub socjalne, w ramach konta Getin UP Free, Bank przygotował także nową promocję „Stypendium wyższe o 3%”. Dzięki niej studenci otrzymają dopłatę do stypendiów w wysokości 3% - do 30 zł co miesiąc przez rok akademicki. W prezencie od Getin Banku dostaną również dodatkowe 50 zł na start za pierwsze przelane stypendium. W ten sposób studenci mogą zyskać nawet do 320 zł przez cały czas trwania akcji. Naliczanie bonusów następuje automatycznie po zaksięgowaniu wpływu stypendium z uczelni na konto Getin UP Free. Promocja będzie aktywna przez 12 miesięcy i dotyczy wszystkich rodzajów stypendiów – m.in. naukowego, sportowego, socjalnego. W tym czasie jej uczestnicy będą mogli otrzymać 9 dopłat.

Getin Bank stawia na wsparcie nauki i zdolnych studentów. W związku z tym zdecydowaliśmy się na wprowadzenie promocji powiązanej z programem stypendialnym. Każde stypendium, które wpłynie na konto w Getin Banku będzie podwyższane o 3% do 30 zł co miesiąc przez 9 miesięcy roku akademickiego. Dodatkowo za pierwszy wpływ wypłacimy 50 zł. – mówi Remigiusz Hołdys, dyrektor Departamentu Segmentów Klientów, Getin Bank.

Właściciele rachunku Getin UP Free, po spełnieniu określonych w regulaminie warunków, mogą również korzystać ze wszystkich innych przywilejów dostępnych dla Klientów Getin Banku w ramach Pakietu Korzyści „Mój Bank”. To między innymi wyższe oprocentowanie na koncie oszczędnościowym, atrakcyjne warunki kredytu, możliwość otrzymania zwrotu części kosztów domowych rachunków, czy też zwrotu części płatności realizowanych za pomocą karty kredytowej. Automatycznie przystępują również do Programu Rabatowego, otrzymując zniżki podczas płatności kartą Getin Banku w sklepach i placówkach prawie 80 partnerów akcji, w tym na przykład w szkole językowej EMPIK.

Więcej informacji na temat oferty konta Getin UP Free można znaleźć tutaj

Getin Bank

• avatar
    ~majka 2015-09-29 22:36:12