Technologie » AGD - RTV

Gospodarstwo domowe ponownie w Koronie

Już 18 czerwca nastąpi ponowne otwarcie sklepu RTV EURO AGD w Centrum Handlowym Korona we Wrocławiu. Salon był przez pewien czas zamknięty z powodu remontu.

Wyremontowany i odświeżony salon RTV EURO AGD zostanie ponownie otwarty w CH Korona we Wrocławiu. Jest to istotna wiadomość dla osób szukających sprawdzonego sprzętu gospodarstwa domowego. RTV EURO AGD jest pierwszą ogólnopolską wyspecjalizowaną siecią detaliczną oferującą sprzęt audio-wideo. W ofercie znajduje się również zmechanizowany sprzęt gospodarstwa domowego, sprzęt komputerowy, telekomunikacyjny, fotograficzny oraz różnego rodzaju akcesoria.

RTV EURO AGD  od lat stara się zapewnić klientom szeroką ofertę wysokiej jakości sprzętu w atrakcyjnych cenach. Sieć sklepów oferuje również wiele usług związanych ze sprzedażą (dostawy, raty, ubezpieczenia - rozszerzenie gwarancji) oraz możliwość zamówienia sprzętu przez telefon lub przez Internet.

Właściciel CH Korona

CH Wrocław Sp. Z o.o. (Grupa GE Capital Real Estate). GE Capital Real Estate (www.gecapitalrealestate.com) jest jedną z wiodących na świecie firm na rynku nieruchomości komercyjnych, posiadającą 80 miliardów dolarów aktywów i obecną na 31 rynkach, poprzez Amerykę Północną, Europę, Azję, Australię i Nową Zelandię. GE Capital Real Estate posiada głęboką wiedzę, doświadczenie, oraz historię w budowaniu relacji, poszukiwaniu nowych możliwości współpracy dla tysięcy właścicieli firm budowlanych, kredytobiorców, inwestorów oraz pośredników na całym świecie.

Zarządca CH Korona Apsys to międzynarodowy operator nieruchomości handlowych. W Polsce jest deweloperem i zarządcą 14 centrów handlowych o łącznej powierzchni ponad 600 000 m2, zlokalizowanych w 11 miastach Polski. Apsys to firma zajmująca się kompleksową obsługą centrów począwszy od zarządzania umowami najmu, przez tworzenie strategii marketingowych, po techniczne utrzymanie centrów. Dodatkowe informacje na  www.apsysgroup.com

Matylda Dudek