Rozrywka » Rozrywka
Grey Goose na premierze „Skyfall”
Zobacz więcej zdjęć » |
50 urodziny Jamesa Bonda
Piątkowy wieczór upłynął członkom Klubu Polskiej Rady Biznesu pod znakiem filmowych emocji. W dniu 50. urodzin agenta Jej Królewskiej Mości do zadań specjalnych, w Multikinie w Złotych Tarasach został zorganizowany specjalny pokaz. Premiera filmu „Skyfall” dostarczyła zaproszonym gościom świetną rozrywkę – nowa odsłona przygód Jamesa Bonda do ostatniej chwili trzymała wszystkich w napięciu. Po projekcji filmu na zaproszonych gości czekał elegancki bankiet oraz doskonałe koktajle na bazie wódki Grey Goose. Marka tego francuskiego trunku była oficjalnym partnerem premiery filmowej i towarzyszyła członkom Klubu Polskiej Rady Biznesu przez cały wieczór. Amatorom niebanalnej mieszanki smaków przypadł do gustu koktajl Le Fizz na bazie wódki Grey Goose, likieru z kwiatów czarnego bzu oraz świeżego soku z cytryny. Cytrusowe orzeźwienie zapewnił gościom koktajl Grey Goose Caipiroska z dużą ilością soku z limonki, a dla miłośników nieco słodszych smaków barmani przygotowali Ginger Joy z dodatkiem likieru imbirowego. Wstrząśnięte i nie zmieszane połączenie filmowych emocji z koktajlami na bazie wódki Grey Goose zapewniło zaproszonym gościom doskonałą mieszankę dobrej zabawy w doskonałej atmosferze.
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek-Zielińska, Anna Głos, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok. 14,
03-368 Warszawa, tel. (22) 401 73 73, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, annaglos@more-pr.com
Nadesłał:
Marta Więckowska
|
Komentarze (0)