Technologie » Internet

Gwiazdka coraz bliżej – prezenty kupisz na NEO24.PL

Wigilia tuż tuż, a Ty nie masz jeszcze prezentów? Zamów je w internecie! Zajrzyj na www.neo24.pl - dzięki świątecznej Gwarancji Renifera w NEO24.PL, nawet zamówione na kilka dni przed Gwiazdką prezenty dotrą do adresatów na czas.

Nie musisz się martwić, że jeszcze nie zdążyłeś zrobić świątecznych zakupów. Nawet na kilka dni przed Wigilią jest sposób na to, by każdy otrzymał swój prezent na czas. Wystarczy... zamówić go w internecie w sklepie NEO24.PL!

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów, NEO24.PL – lider internetowej sprzedaży sprzętu RTV, AGD i komputerowego – wprowadził specjalną gwarancję dla wszystkich zabieganych Świętych Mikołajów. Dzięki świątecznej Gwarancji Renifera w NEO24.PL, nawet zamówione na kilka dni przed Gwiazdką produkty objęte gwarancją, na pewno dotrą do Klientów na czas.

Do kiedy NEO24.PL przyjmuje świąteczne zamówienia?

W przypadku dużych miast – zamówienia na specjalnie oznakowane produkty można składać
aż do piątku 21 grudnia do południa. Zamówienie można otrzymać przesyłką kurierską, odebrać w Paczkomacie lub w jednym z Punktów Wydań Osobistych w największych miastach. Punkty Wydań Osobistych NEO24.PL będą otwarte nawet 23 grudnia! Tak sprytnej okazji do obdarowania najbliższych nie wolno przegapić.

W ubiegłych latach z Gwarancji Renifera skorzystało kilkadziesiąt tysięcy Klientów – wszystkie paczki dotarły w terminie.

Prezenty dla dzieci kupisz w internecie

W tym roku przed Gwiazdką NEO24.PL znacznie poszerzyło ofertę zabawek – sięga ona obecnie już ok. 7 000 indeksów. Z roku na rok ich sprzedaż wzrasta w NEO24.PL o 30 procent. Natomiast w samym tylko grudniu ich sprzedaż stanowi aż 25 procent rocznego obrotu w tej kategorii produktowej.
Co więcej, oferta zabawek jest stale poszerzana o tak uwielbiane przez dzieci produkty, jak Fisher Price, Lego czy Smoby.
Produkty firmy Lego w sklepach internetowych można kupić nawet do 30 proc. taniej niż w marketach.

RC2