Moda » Biżuteria

Hit W.KRUK według portalu Polki.pl

W.KRUK wraz z portalem Polki.pl zorganizował konkurs na świąteczny hit. Użytkownicy portalu wybierali najlepszą ich zdaniem biżuterię od W.KRUK. Nominowane zostały pojedyncze wzory z poszczególnych kolekcji W.KRUK: Agathos, Telkari, Colores, Witraże, Neonero i Esssenza.

W głosowaniu wzięło udział prawie pół tysiąca osób, z czego prawie połowa zagłosowała na pierścionek z kolekcji Witraże.

Według opinii czytelniczek portalu Polki.pl pierścionek "przypomina bajecznie piękne zjawisko meteorologiczne jakim jest tęcza", "czaruje od pierwszego wejrzenia, na jego widok szeroko się uśmiechnęłam", dla mnie to arcydzieło, które "jest jak wspomnienie kalejdoskopu z lat dzieciństwa, jak wspomnienie lata, z nim można się poczuć jak w krainie czarów".

W.KRUK to najstarsza firma jubilerska w Polsce, lider rynku jubilerskiego w Polsce. Polska tradycja pielęgnowana od 1840 roku oraz otwartość na nowoczesne trendy czynią markę W.KRUK ekspertem w dziedzinie biżuterii. Wyroby jubilerskie oferowane w salonach W.KRUK pozwalają zaspokoić pragnienia piękna i wyrafinowania, jednocześnie dając gwarancję najwyższej jakości i doskonałości. W. KRUK to ponad 60 salonów na terenie całego kraju. Oprócz biżuterii firma proponuje najlepsze i najbardziej znane marki zegarków, takie jak Rolex, Omega, Longines, IWC i wiele innych.

Dodatkowych informacji udziela:
Katarzyna Sosińska