Dom » Nieruchomość

J.W. Construction Holding S.A.: Najczęściej wybierane rozkłady mieszkań

Największą popularnością wśród klientów nadal cieszą się mieszkania kompaktowe z funkcjonalnym i wygodnym rozkładem pomieszczeń. J.W. Construction oferuje w objętej programem MdM inwestycji Willa One na Tarchominie kompleks kameralnych lokali o powierzchni nie przekraczającej 53 mkw.

Willa One to 4-kondygnacyjny budynek zaprojektowany w  nowoczesnym stylu, w którym znajdzie się 21 mieszkań o najczęściej poszukiwanych metrażach od 40 do 53 mkw. To doskonała oferta dla singli i młodych małżeństw, które planują wspólne zamieszkanie. Klienci mają do wyboru komfortowe rozkłady mieszkań: dwu i trzypokojowe lokale, składające się przykładowo z widnego pokoju dziennego z aneksem kuchennym i przestronnej sypialni. Ponadto każde mieszkanie ma 7-metrowy balkon, z którego rozciąga się wspaniały widok na zieloną Białołękę.

- Oferta mieszkań w inwestycji Willa One nadal jest objęta programem MdM. To dobra informacja dla osób, które chciałyby skorzystać z rządowego programu, a straciły nadzieję, że jest to jeszcze możliwe. Fundusze wkrótce się wyczerpią, jednak klienci, którzy już teraz zdecydują się na kupno mieszkania na osiedlu Willa One będą mogli nabyć je w wyjątkowej cenie już od 6350 zł za mkw.– mówi Małgorzata Ostrowska, członek zarządu oraz dyrektor marketingu i sprzedaży w J.W. Construction Holding S.A.

Kameralny kompleks mieszkań powstaje na terenie Kępy Tarchomińskiej przy ul. Marcina z Wrocimowic. Atutem inwestycji jest dogodna lokalizacja zapewniająca dostęp do głównych arterii komunikacyjnych oraz atrakcji kulturalnych i rozrywkowych oferowanych przez stolicę. Do stacji metra Młociny, mostem Skłodowskiej-Curie, można dojechać w 15 minut Tarchomińskim Szybkim Tramwajem, który osiąga prędkość ok. 30 km/h, a więc porównywalną z metrem.  W pobliżu inwestycji Willa One znajduje się również ponad 20 placówek edukacyjnych. Najbliżej położone to żłobek, przedszkole, szkoła podstawowa i dwujęzyczne gimnazjum oraz Artystyczne Podwórko, gdzie najmłodsi mogą brać udział w zajęciach edukacyjnych, plastycznych czy tanecznych. Przyszli mieszkańcy będą mogli korzystać także z powstającej nieopodal Galerii Północnej, ośrodków sportowych, w tym z basenu czy trasy spacerowej wzdłuż Wisły.

***

J.W. Construction Holding S.A. – jeden z największych polskich deweloperów mieszkaniowych, notowany na Giełdzie Papierów Wartościowych od 2007 r.  Obecny w Warszawie, Katowicach, Łodzi, Gdyni i Poznaniu, a także za granicą. Lider na stołecznym rynku mieszkaniowym, gdzie prowadzi działalność od 1993 r. Laureat wielu nagród i wyróżnień  (m. in. Deweloper Roku 2015, QI order - zarządzanie najwyższej jakości, Laur Konsumenta, Top Marka 2011, Polski Herkules 2011), zwycięzca opracowanego przez Eurobuild CEE rankingu największych deweloperów w Europie Środkowej i Wschodniej. Generalny wykonawca większości własnych inwestycji. Aktywny także na rynku nieruchomości komercyjnych i luksusowych, m.in. jako właściciel i operator sieci Hoteli 500, Czarny Potok Resort&Spa, Hotel Dana oraz inwestor realizujący projekty biurowe i handlowe.

Maria Węsierska

• avatar
    ~iga 2016-06-20 17:12:46

zgadza się, też raczej nie myślałam o większym mieszkaniu niż 2 pokojowe, takie są najbardziej atrakcyjne i cenowo i ergonomicznie, bardzo ciekawie są rozplanowane mieszkania na Bliskiej Woli, osiedle też ciekawie zaplanowali