Firma » Biznes

Jakość i bezpieczeństwo

Pomyślny wynik audytów w zakresie Norm ISO 9001:2008 oraz ISO 27001

Satysfakcja Klientów i najwyższa jakość świadczonych usług windykacyjnych były zawsze priorytetem w działalności EGB Investments S.A. W ostatnich miesiącach audyt w zakresie norm ISO 9001:2008 oraz ISO ISO 27001:2005 przeprowadziła w naszej Spółce jednostka certyfikująca ISOQAR, jedna z największych firm specjalizujących się w tym obszarze.

W trakcie przeglądowego audytu dotyczącego Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001:2008 potwierdzono pełną zgodność wdrożonych procedur i działań podejmowanych przez Spółkę z wymaganiami normy. W opinii audytora, w Spółka nieustannie doskonali i rozwija wyznaczoną dla siebie politykę jakości, wprowadzając usprawnienia we wszystkich obszarach swojej działalności biznesowej. Równie pomyślnie zakończył się audyt recertyfikacyjny, dotyczący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji zgodnego z międzynarodową normą ISO 27001:2005. Wszelkie zalecenia audytora są wprowadzone, dzięki czemu możemy się cieszyć z podwójnego sukcesu.

Kolejnym krokiem w dążeniu do ciągłego usprawniania i zapewniania najwyższych standardów jest wprowadzenie zintegrowanego systemu obu norm ISO, dlatego też w tym roku audyty odbyły się w tym samym czasie.

EGB Investments SA