Firma » Reklama

Jesienno-zimowa promocja AdTotal

Od 8 września do końca roku klienci sieci AdTotal Wirtualnej Polski (adtotal.pl) skorzystać mogą z atrakcyjnej promocji. Objęła ona kanał mobile oraz reklamę w telewizji Orange Sport i Orange Sport Info.

Mobilna strona reklamowa w AdTotal - za darmo

AdTotal oferuje kompleksowe rozwiązania reklamowe z zakresu mobilnego Internetu. Dzięki temu, że sieć współpracuje z uznanymi partnerami rynkowymi, jej klienci dotrzeć mogą z przekazem promocyjnym do ponad 1,5 miliona osób korzystających z Internetu przez telefon komórkowy.

W ramach promocji reklamodawca, który do końca roku zakupi w AdTotal kampanię na serwisach mobilnych (o wartości co najmniej 7 tys. zł netto) otrzyma nieodpłatnie miniwersję strony dedykowanej tej kampanii. Strona taka, zawierająca najważniejsze elementy związane z reklamowanym produktem, nie tylko wzmacnia przekaz klienta, ale jest dużym ułatwieniem dla użytkowników mobilnego Internetu.

Dedykowana kampanii miniwersja strony WWW jest idealnie dopasowana do niewielkich wyświetlaczy telefonów komórkowych, smartfonów i innych urządzeń mobilnych. Ponieważ ma lekki layout, bardzo łatwo się ładuje. Wykorzystanie jej w promocji mobile bez wątpienia podniesie skuteczność akcji promocyjnej i zapewni jeszcze dłuższy kontakt reklamobiorcy z przekazem klienta. - mówi Michał Tober z Wirtualnej Polski, Z-ca Dyrektora Pionu ds. Rozwoju Oferty Reklamowej.

W ramach realizacji kampanii AdTotal zapewnia nie tylko wykonanie, ale również hosting serwisu.

Obniżka cen reklam w Orange Sport i Orange Sport Info

AdTotal obniżył również ceny kampanii promocyjnych realizowanych w Orange Sport i Orange Sport Info. Obecnie reklamę emitowaną w tych dwóch - popularnych wśród kibiców - kanałach TV reklamodawcy kupić mogą z rabatami sięgającym nawet 50%. Promocja dotyczy tak klientów indywidualnych, jak i domów mediowych.

Kolejnym udogodnieniem dla klientów jest zniesienie podziału godzinowego na prime i off.

Ceny obowiązują przez całą dobę, a pora emisji uzależniona jest wyłącznie od preferencji reklamodawcy. Dla tych, którzy najszybciej skorzystają z oferty, Adtotal zapewnia darmowe pozycjonowanie w blokach reklamowych. - wyjaśnia Michał Tober.

Ceny netto za 30 sekundowe emisje:

Orange Sport - 75 zł (dotychczas 150zł);

Orange Sport Info - 150 zł (dotychczas 300zł).

Orange Sport to kanał Premium, który - jedyny w Polsce - transmituje wszystkie mecze polskiej Ekstraklasy. Kibice obejrzą tu także mecze piłki nożnej lig francuskiej i portugalskiej oraz pojedynki drużyn koszykarskiej ligi NBA.

Orange Sport Info to sportowy kanał informacyjny stanowiący nowość na polskim rynku telewizyjnym. Godzinne bloki programowe prezentują najświeższe newsy ze świata sportu i skróty najważniejszych sportowych wydarzeń. Orange Sport Info posiada ponadto wyłączne prawa do transmisji wyścigów konnych z toru na warszawskim Służewcu.

Informacje dodatkowe:

Sieć AdTotal, sprzedając powierzchnię reklamową w serwisach internetowych i mobilnych, w telewizji Orange Sport i Orange Sport Info, jak też rozwiązania oraz aplikacje dla urządzeń przenośnych, dostarcza klientom optymalną, wielokanałową ofertę reklamową.

WP, skupiając się na pogłębianiu swoich kompetencji w ramach Internetu mobilnego, pozyskała dla sieci AdTotal jedno z najlepszych rozwiązań adserwerowych na świecie - AdInfuse. Adserwer daje WP olbrzymie możliwości targetowania reklamy mobilnej, między innymi na modele, marki telefonów, systemy operacyjne, etc. Precyzyjnie skaluje formaty reklamowe i jest zgodny z międzynarodowymi standardami MMA. Adserwer pozwala także na emisję reklam wideo i audio oraz reklam w aplikacjach.

W mobilnej ofercie AdTotal znalazły się m.in. kanały mms oraz sms, emisja banerów reklamowych na stronach mobilnych Orange Word, Nokia.mobi i mini.wp.pl, sponsoring, kampanie w liniach tematycznych, np. informacja, sport, biznes. Wkrótce sieć oferować będzie klientom mobilne aplikacje użytkowe i advergaming.

ap