Rozrywka i wypoczynek » Hobby
Jim Beam Black - zupełnie nowy wygląd, niezmiennie najlepszy smak
Zobacz więcej zdjęć » |
Zmiana kształtu oraz stylu opakowania Jim Beam Black jest odzwierciedleniem najnowszych światowych trendów panujących we wzornictwie produktów alkoholowych z segmentu premium. Z całą pewnością można powiedzieć, że Jim Beam Black króluje na tej półce. Od dłuższego czasu jest burbonem No1 na świecie oraz synonimem amerykańskiego sukcesu i smaku. Nowa butelka tej legendarnej whiskey jest smuklejsza oraz wyższa od poprzedniczki, a jej mniejsza etykieta pozwala na lepsze eksponowanie złotego trunku najwyższej jakości. Dodatkowo na etykiecie butelki został wyróżniony czas leżakowania trunku w beczkach, czyli 6 lat. Nowe opakowanie przyciąga nie tylko wzrok koneserów, ale również miłośników klasycznej wersji Jim Beam White, budząc ciekawość i zainteresowanie.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
CEDC, dystrybutor marki, podjął intensywne działania promocyjne w punktach sprzedaży towarzyszące wprowadzeniu nowego opakowania Jim Beam Black na polski rynek. Komunikacja opiera się na haśle mówiącym o jednej z najważniejszych zalet tego produktu - „6 lat. Składnikiem perfekcji jest czas".
O Jim Beam Black
Jim Beam Black to amerykańska bourbon whiskey dla smakoszy. Jego recepturę stworzył Jacob Beam, a udoskonalało ją potem, aż sześć pokoleń rodziny Beam. Swój charakterystyczny smak zawdzięcza leżakowaniu przez 6 lat w nowych opalanych od wewnątrz dębowych beczkach - czyli 3 razy dłużej niż wymagają tego restrykcyjne amerykańskie przepisy. Jego miłośnicy mówią, że pieści zmysły posmakiem karmelu i dębu. Zawiera 43% alkoholu. Znakomity solo, podawany na lodzie lub jako baza koktajli. Dostępny w sprzedaży w pojemności 0,7l.
O Jim Beam White
Jim Beam White to klasyk kultury Stanów Zjednoczonych łączy w sobie subtelny aromat oraz lekko słodkawy smak z nutką karmelu i wanilii. Bourbon whiskey to sama słodycz, a to dlatego,
że w kompozycji zbóż, z których powstaje, przeważa lekko słodkawa kukurydza, dopełniona żytem i słodowanym jęczmieniem. Autentyczny bourbon, jakim jest Jim Beam, poddawany jest procesowi fermentacji, destylacji, a następnie przez 4 lata leżakuje w dębowych beczkach. Dzięki tej recepturze trunek zyskuje głęboki, pomarańczowo-rdzawy kolor. Dostępny w sprzedaży w pojemności 0,7l / 1,0 l.
Nadesłał:
Grzes33
|
Komentarze (0)