Firma » Biznes

Kampania dla marki Mitsubishi wyróżniona w konkursie Golden Arrow 2014

26 czerwca 2014 roku w warszawskiej Fabryce Trzciny odbyła się gala wręczenia nagród w konkursie marketingu bezpośredniego Golden Arrow 2014. Łódzka agencja Bluerank jako jedyna otrzymała wyróżnienie w kategorii ,,Marketing internetowy – SEM”.

Podobnie jak w latach poprzednich, komisja nie przyznała nagrody głównej w kategorii Marketing internetowy – SEM”, jednak wyróżniła jej zdaniem najlepszy projekt. Bluerank zgłosił do tej kategorii kampanię Paid Search dla marki Mitsubishi Motors i pokonał trzy inne agencje. W marcu 2014 roku jury złożone ze światowych ekspertów z branży SEM przyznało za ten projekt nagrodę European Search Awards

Niezmiernie cieszymy się z wyróżnienia, tym bardziej że jest to nasze pierwsze zgłoszenie w konkursie Golden Arrow. – mówi Agata Marczewska, Key Account Manager w Bluerank, która prowadziła projekt dla MMC Car Poland Sp. z o.o.

Z wyróżnienia jesteśmy zadowoleni tym bardziej, że kampanię dla marki Mitsubishi realizujemy już trzeci rok, a jej wyniki zostały dostrzeżone tym razem przez krajowe jury. Już dwa prestiżowe wyróżnienia dla tej kampanii są dowodem na to, że długotrwała współpraca agencji z klientem przynosi najlepsze efekty nie tylko biznesowe, ale i wizerunkowe.

W tym roku odbyła się już IX edycja jednego z najbardziej rozpoznawalnych konkursów branży marketingu bezpośredniego „Golden Arrow”, będącego  pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Marketingu. W jury oprócz przewodniczącego, którym był dyrektor wykonawczy ds. marketingu PKN Orlen SA, Leszek Kurnicki, zasiadali przedstawiciele marketerów oraz agencji branżowych. Ocenie podlegały kreatywność, sposób opracowania strategii kampanii, a także efektywność i skuteczność realizowanych działań.

Wszystkim Wyróżnionym i Nagrodzonym statuetką Golden Arrow 2014 serdecznie gratulujemy!

Więcej informacji na temat konkursu, nominacji i tegorocznych laureatów:
www.goldenarrow.pl

Marta Ostrowska