Firma » Reklama

Kampania Euro RSCG Warsaw dla Citroëna z okazji 90 lat marki

"90 lat Créative Technologie", pod takim hasłem z początkiem września rusza kampania promocyjna Citroëna.

Citroën obchodzi 90 lat obecności na rynku motoryzacyjnym, prowadząc szeroką kampanię ATL, przygotowaną przez Euro RSCG Warsaw. W ramach kampanii prowadzone będą także liczne działania BTL i eventy. Zakupem mediów zajął się dom mediowy Initiative.

Z okazji 90-lecia Créative Technologie Citroën oferuje swoim Klientom 900 samochodów w specjalnej ofercie: 5 lat gwarancji, kredyt 0,9% na 36 miesięcy i urodzinowy bonus. Centralnym punktem kampanii będą Drzwi Otwarte 11-13 września, podczas których będzie można wygrać Citroena C3 Picasso. Jest to nowy van w segmencie minivanów Citroëna, wprowadzony wiosną na polski rynek. Odznacza się nowatorską sylwetką, przestronnym wnętrzem i największym bagażnikiem w swojej klasie.

90-lecie Créative Technologie ma w sobie także akcent polski. Pierwszy logotyp Citroëna był bowiem zainspirowany przekładniami zębatymi, które Andre Citroën zobaczył po raz pierwszy w łódzkiej fabryce.

ap