Gospodarka » Żywność
Kapary w oleju OLE! Oryginalny smak zamknięty w słoiczku
Zobacz więcej zdjęć » |
Kapary to znane, przede wszystkim w kuchni śródziemnomorskiej, niewielkie, jadalne pąki kwiatu kaparu ciernistego. Na stałe zagościły również w polskich domach, gdzie ich charakterystyczny, wytrawny smak zyskał grono wielbicieli, dzięki smacznym połączeniom z mięsem i rybami.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Aromatyczne Kapary w oleju OLE! wspaniale podkreślą smak potraw, podczas nadchodzących Świąt.
Warzywny dodatek, zamknięty w wygodnym słoiczku, urozmaici smak tradycyjnych wigilijnych dań i sprawdzi się jako dodatek klasycznych sosów. Miłośnikom nowych smaków, pozwoli przygotować oryginalne i wyjątkowo smaczne propozycje z dorszem, karpiem czy sandaczem w roli głównej.
Wypróbuj przepis na Polędwicę z dorsza na purée kalafiorowym z Kaparami w oleju OLE! i oczaruj najbliższych elegancką propozycją na świątecznym stole - https://wole-ole.pl/recipes/poledwica-z-dorsza-na-pure-kalafiorowym-z-kaparami-w-oleju-ole/
Więcej pysznych propozycji na dania z warzywnymi przekąskami OLE! znajdziesz w PRZEPIŚNIKU OLE! na: www.wole-ole.pl
__________________________
Kapary w oleju OLE!
Pojemność: 212 ml Cena: ok. 12 zł
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)