Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Kidy.pl z myślą o najmłodszych

Sklepy internetowe to łatwa i przyjemna forma zakupów, szczególnie dla młodych rodziców zajętych wychowywaniem potomstwa. Właśnie z myślą o nich sklep internetowy Kidy.pl przygotował specjalną, letnią promocję produktów Humana dla dzieci i niemowląt.

Zakupy w internecie cieszą się coraz większym zainteresowaniem. Od kilku lat widoczny jest rosnący trend w kupowaniu za pośrednictwem sklepów online - blisko 80 proc. kupujących w sieci zamierza nadal dokonywać e-zakupów z częstotliwością nie mniejszą niż dotychczas. Ponadto, 44 proc. internautów niekupujących dotąd w internecie zamierza dokonać takiej transakcji w przyszłości (badanie Gemius SA 2009).

Sklepy internetowe wzbudzają zaufanie, szczególnie jeśli sprzedaż prowadzi producent lub autoryzowany przedstawiciel danej marki. Standard oczekiwań dotyczący zakupów w sieci może być bowiem dużo wyższy, niż w niejednym realnym sklepie. Tym bardziej, że w przypadku produktów żywnościowych dla najmłodszych, warunki przechowywania i transportowania towaru muszą spełniać rygorystyczne wymogi. Młodzi rodzice to przecież nie tylko świadomi i aktywni klienci sklepów internetowych, ale również bardzo wymagający konsumenci.

Sklep Kidy.pl jest projektem wyłącznego przedstawiciela renomowanej i doskonale znanej w Polsce marki Humana. Szeroki asortyment mleka, kaszek i herbatek przechowywany jest w należytych warunkach, a po dokonaniu zakupu, transportowany w odpowiedni sposób prosto do domów i mieszkań małych smakoszy.

zawiera również zbiór szczegółowych informacji o każdym z produktów Humana dostępnych w sklepie, gdyż jest to pokarm zróżnicowany ze względu na specyficzne potrzeby żywieniowe niemowlęcia. Szeroka gama żywności hipoalergicznej, czy zapobiegającej biegunkom jest swoistą specjalizacją firmy Humana, dbającej o dobro najmłodszych i najdelikatniejszych organizmów.

„Humana z olbrzymią pieczołowitością traktuje swoich szanownych, najmłodszych klientów, czyli dzieci i niemowlęta. Sprzedaż internetowa wspaniale uwzględnia specyfikę naszej bogatej oferty i umożliwia dokładne się z nią zapoznanie” – twierdzi Agata Chodakowska, Product Manager firmy Verco Sp. z o.o.

Humana przez sklep Kidy.pl wdraża program wspierający młodych rodziców – na stronie Humana.pl powstał specjalny dział Dla Rodziców, gdzie znajdują się najróżniejsze informacje przygotowane przez specjalistów i omawiające zarówno aspekty dotyczące prawidłowego żywienia najmłodszych, jak również inne, istotne aspekty wychowawcze. Bo spokój dziecka płynie od matki, która znajdzie dla niego to, co najlepsze.

Udanych zakupów życzy zespół Humana i Kidy.pl!

danielom