Rozrywka i wypoczynek » Uroczystości

King Square świętuje pierwsze urodziny

W niedzielę (11 grudnia 2011) krakowska Galeria Handlowa King Square świętować będzie swoje 1. urodziny. Z tej okazji od godziny 10:00 do 16:00 na wszystkich gości będą czekały liczne niespodzianki.

W tym wyjątkowym dniu Galeria King Square przygotowała dla swoich Klientów moc atrakcji. Już od godz. 10.00 na terenie Centrum wypatrywać można postaci w strojach balowych. Będą one zapraszać do wspólnego świętowania, rozdawać słodkie podarunki i balony.

O godz. 12.00 rozpocznie się kulminacyjna część imprezy. W holu głównym Galerii wystąpi para taneczna ze Szkoły Tańca Proffesional Dance, a także odbędzie się pokaz aerobiku i zumby instruktorów nowego klubu Fitness Academy, którego otwarcie jest zapowiadane na styczeń 2012 roku.

Wszyscy goście, którzy 11 grudnia odwiedzą Galerię King Square, będą mieli także możliwość wzięcia udziału w konkursie. Szczęśliwcy otrzymają karnety klubu Fitness Academy, który niebawem powstanie w King Square. Dla łasuchów natomiast organizatorzy imprezy przewidzieli słodki poczęstunek.

Położony nad Stawem Płaszowskim King Square składa się z trzech nowoczesnych, dwupiętrowych budynków. Galeria powstała z myślą o tych, którzy cenią sobie nie tylko zakupy w dobrych cenach, ale także atmosferę, płynącą z kontaktu z naturą. Atrakcyjna oferta oraz dobra lokalizacja sprawiły, że Krakowianie docenili nowe miejsce na handlowej mapie miasta. Dzięki stale powiększającemu się gronu Klientów Galeria Handlowa King Square rozwija się intensywnie już od roku.

Więcej informacji o wydarzeniu i Galerii Handlowej King Square można znaleźć na www.king-square.pl oraz na Facebooku: www.facebook.com/CHKingSquare.

agencja 9.90 PR