Firma » Biznes

Kolejny rok współpracy między firmą Altro i agencją PR Pegasus Public Relations

Firma Altro przedłużyła współpracę z Agencją PR Pegasus Public Relations o kolejny rok. Agencja będzie odpowiedzialna za PR produktowy, media relations oraz komunikację z zakresu rozwiązań wspierających wprowadzenie kolejnych produktów na rynek.

Agencja będzie nadal odpowiedzialna za realizację działań PR produktowego, szeroko pojęte media relations oraz doradztwo biznesowe z zakresu rozwiązań wspierających launch kolejnych produktów.

Cieszymy się z kontynuacji współpracy. Dalej możemy z powodzeniem uczestniczyć w działaniach naszego Klienta i wspierać jego rozwój na polskim rynku - mówi Sławomir Chmielewski, General Director, Pegasus Public Relations

Firma Altro to światowy lider w produkcji bezpiecznych podłóg i ścian przeznaczonych dla sektora publicznego: branży HoReCa, zdrowia oraz szkolnictwa.

Współpraca z Agencją PR Pegasus Public Relations pozwala nam budować świadomość Altro na rynku polskim. Zespół odpowiedzialny za obsługę naszej firmy wykazuje się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Przekonaliśmy się, że możemy obdarzyć go pełnym zaufaniem – komentuje Piotr Kasiura, Manager ds. Rozwoju Altro w Polsce.

Pegasus Public Relations

Pegasus_01