Firma » Biznes

KonferencjaEvent.pl - wortal ludzi dobrze zorganizowanych i poinformowanych

Zastanawiasz się gdzie zorganizować konferencję, szkolenie, szalony event, czy spotkanie ze strategicznym klientem albo własny ślub, gdzie zamówić catering oraz fotografa, wydrukować banery, zaproszenia ślubne albo wyprodukować gadżety firmowe, a także specjalne koszulki na urodziny dziecka?

Dziś to możliwe z nowym wortalem KonferencjaEvent.pl (www.konferencjaevent.pl)
Planowanie, terminowa i bezproblemowa realizacja projektów oraz efektywne zarządzanie czasem, to nie lada sztuka i wyzwanie zarówno dla początkujących, jak i pracowników z wieloletnim doświadczeniem zawodowym. Dla jednych i drugich, oraz tych, którzy prywatnie uwielbiają organizować nietypowe wydarzenia, a także przyjęcia dla swoich najbliższych przygotowaliśmy wortal KonferencjaEvent.pl.

KonferencjaEvent.pl, to wortal ludzi dobrze poinformowanych i zorganizowanych, ceniących swój czas oraz jakość życia. Główne cele wortalu, to pomoc użytkownikom Internetu w trafianiu do odpowiedniego partnera w biznesie/podwykonawcy, aby zrealizować wszystkie zaplanowane projekty. To także dostarczanie najważniejszych informacji z branży, a tym samym pomoc w efektywnym zarządzaniu czasem i w skutecznej realizacji planów - nie tylko zawodowych.  Wortal jest również idealnym miejscem jeśli szukasz pomocy w realizacji prywatnych wydarzeń specjalnych i przyjęć.

-„Codziennie aktualizujemy nasz wortal, abyś był zawsze dobrze poinformowany o tym, co się dzieje w branży i ważnych sprawach dotyczących gospodarki, a także Twojego stylu życia. Każdego dnia planujesz, kreujesz i dążysz do realizacji planów a my dbamy o to, by nie było rzeczy niemożliwych do wykonania. Dla Ciebie stworzyliśmy bazę firm, dzięki którym zrealizujesz wszystkie zaplanowane projekty. A to wszystko w jednym miejscu!” – mówi Agnieszka Sadzikowska Redaktor wortalu KonferencjaEvent.pl.

Misją KonferencjaEvent.pl jest stworzenie miejsca w którym znajdzie się największa ilość bezcennych kontaktów do podwykonawców dla pracowników z branży: konferencja, szkolenia, HR, event i PR oraz wortalu, dzięki któremu firmy będą nawiązywały kontakty biznesowe zwiększając swoje zyski, a także świadomość marki wśród wielu potencjalnych klientów. Firmy mogą samodzielnie dodawać swoje dane kontaktowe, a także przygotowywać specjalne rabaty dla firm, które skorzystają z ich usług. Użytkownicy wortalu zapraszani są do nasyłania rekomendacji dla sprawdzonych podwykonawców. Dzięki nadsyłanym poleceniom firm znajdujących się w bazach wortalu KonferencjaEvent.pl jego użytkownicy oszczędzą czas na poszukiwania i będą mieli pewność, że rozpoczną współpracę z profesjonalną oraz godną zaufania firmą.

Wortal KonferencjaEvent.pl dedykowany jest dla: pracowników działów marketingu i PR, pracowników działów personalnych, agencji reklamowych, eventowych i PR, firm szkoleniowych, firm/producentów/podwykonawców oferujących usługi z zakresu: event, konferencja, szkolenia i reklama, właścicieli firm, osób prywatnych planujących przyjęcia i inne wydarzenia specjalne.

KonferencjaEvent.pl, to Twój osobisty asystent! Z nami trafiasz zawsze do celu, będziesz dobrze poinformowany, oszczędzasz czas i pieniądze!

Mamy nadzieję, że wkrótce KonferencjaEvent.pl będzie ulubionym miejscem wirtualnych spotkań ludzi dobrze zorganizowanych i poinformowanych. Redakcja już wkrótce zapowiada wprowadzenie dodatkowych funkcji i bloków tematycznych na wortalu.

Wydawcą portalu KonferencjaEvent.pl jest firma AS Media Design. Więcej na www.konferencjaevent.pl

AS Media Design