Dom » Wnętrza

Krzesła tapicerowane według Twojego pomysłu

Ostatnimi czasy dużym zainteresowaniem cieszą się krzesła tapicerowane różnych rodzajów i wzorów. Ciekawą sprawą jest, jeżeli możemy sobie takie krzesło dopasować do wystroju naszego mieszkania.

Taki przygotowany według własnego pomysłu mebel ucieszy oko, a przede wszystkim wkomponuje się w otoczenie.

Firma Karsilla wyszła na przeciw klientom i przygotowała właśnie taką ofertę. Zamawiając krzesła tapicerowane możemy wybrać sobie wysokość, rodzaj tapicerowania, czyli czy tapicerowanie ma być wąskie, proste, skośne, czy też pełne. Potem wybieramy dodatki:

• przeszycie pionowe + poziome
  • pikowanie + guziki
  • pikowanie
  • pikowanie + guziki (diamenty)
  • przeszycie pionowe
  • lamówka
  • przeszycie poziome

Jak widać możliwości jest wiele. Dzięki takim dodatkom krzesła będą wyróżniać się spośród innych, standardowo dostępnych.

Prócz dodatków jest jeszcze najważniejszy element, a mianowicie tkanina i kolor wybarwienia drewna, czyli kolor, w jakim będą nóżki od krzesła. W ofercie firmy dostępnych jest 11 kolorów wybarwień, więc każdy znajdzie coś odpowiedniego. Jeśli chodzi natomiast o tkaninę, która to nadaje właściwy efekt całości, to mamy do dyspozycji bogatą galerię.

Tkaniny są dostępne w różnych wariantach oraz wielu kolorach. Ciekawą tkaniną jest tkanina Bering, która posiada wzór plecionki. Wygląda więc niezwykle interesująco.

Firma Karsilla zaprasza na swoją stronę internetową, gdzie w prosty sposób można skonfigurować swój mebel, a następnie go zamówić.

Na stronie jest również Galeria inspiracji, gdzie możemy zobaczyć przykładowe aranżacje mebli.

Zapraszamy.

ewes