Moda » Odzież

Lekkim krokiem w lato

Projektantom klapek i sandałów należy się medal! To dzięki nim możemy czuć się naprawdę lekko i beztrosko nawet w upalne dni. Dlatego również w najnowszej kolekcji firmy Deichmann nie brakuje najmodniejszych fasonów tych komfortowych butów.

Korek i połyskujące kryształki

Klapki przeszły w tym sezonie swoistą metamorfozę i zajęły wysokie miejsce w rankingu letniego obuwia. Nowością są grube podeszwy - hit tegorocznego lata! Właśnie dzięki nim klapki cieszą się aktualnie niezwykłą popularnością nie tylko wśród zwolenniczek casualowego stylu, ale także wśród fashionistek. Obuwie to świetnie pasuje do niezobowiązującego, sportowego looku, lnianych spodni, tuniki oraz szortów. Lekkie materiały oraz wygodne podeszwy gwarantują użytkowniczkom poczucie komfortu podczas każdego spaceru. Natomiast punktowe, minimalistyczne ozdoby świetnie uzupełniają codzienne stylizacje.

Dekoracje z umiarem

Tego lata w szafie każdej z nas obowiązkowo muszą znaleźć się sandały z delikatnymi zdobieniami. Jeśli chcemy podążać za trendami, warto zwrócić
szczególną uwagę na metalowe elementy
dekoracyjne umieszczone na paseczkach - buty
z takimi dodatkami to absolutny must have tego
sezonu! Ponadto w ofercie na lato znajdziemy modne sandałki z dekoracjami, które stylistyką nawiązują do orientu. Firma Deichmann w swojej najnowszej kolekcji proponuje sandałki w wielu modnych fasonach - zarówno zupełnie płaskie, jak i na wysokim obcasie, a także na koturnie.

Sandały i klapki z kolekcji wiosna/lato 2015 dostępne są w atrakcyjnych cenach w sklepach stacjonarnych oraz w internetowym sklepie Deichmann, na www.deichmann.com

bb_pr