Firma » Bankowość

Lokata Zyskowna Getin Banku wygrała w rankingu na najlepszy sześciomiesięczny depozyt

We wrześniowym rankingu TotalMoney, propozycja Getin Banku zajęła pierwsze miejsce wśród lokat zakładanych na okres sześciu miesięcy. Ofertę Getin Banku wyróżnia przede wszystkim wysokie oprocentowanie na poziomie aż 6.

Twórcy rankingu z serwisu TotalMoney poszukiwali najlepszej lokaty terminowej oferowanej przez banki we wrześniu 2012 r. Analitycy wzięli pod lupę propozycję pięciu banków. Pierwsze miejsce w rankingu lokat na sześć miesięcy zajęła Lokata Zyskowna Getin Banku z oprocentowaniem 6,6%. Dotychczas oferta ta była dostępna w formie czteromiesięcznego depozytu. Propozycja Banku spotkała się jednak z tak dużym powodzeniem wśród Klientów, że zdecydowano się przedłużyć okres wyjątkowo korzystnego oprocentowania aż do sześciu miesięcy. Na atrakcyjność oferty wpływa także fakt, iż lokatę można założyć już od kwoty 500 zł.

Pierwsza pozycja w rankingu TotalMoney to kolejne potwierdzenie najwyższej jakości oferty Getin Banku w zakresie lokat terminowych i efekt konsekwentnego ulepszania oferowanych produktów.

Więcej informacji na temat rankingu lokat pod adresem: http://www.totalmoney.pl/artykuly/35667,lokaty,ranking-lokat-terminowych--wrzesien-2012,1,1

RC2