Kultura, sztuka » Kultura

Losowanie Forda Fiesty

Wstąp na zakupy i wygraj forda- tak można streścić zasady konkursu, którego rozstrzygnięcie już niebawem. Wystarczy zrobić zakupy i…mieć szczęście w losowaniu. Do kogo tym razem trafi nowiutki ford? Przekonamy się w niedzielę!

Niedziela w Agorze (17 kwietnia) zapowiada się emocjonująco dla klientów, którzy postanowili wziąć udział w konkursie. W poprzednim, kwietniowym losowaniu było ich kilka tysięcy. Ilu będzie tym razem? Zobaczymy, ale z pewnością nie mniej.

Popołudnie w Agorze

Warto przyjść do Agory już wcześniej. O godz.15.00 w klimatach tropików tancerze najpierw zaprezentują gorącą sambę, a na żonglowanie butelkami i shakerami zaproszą ekstremalni barmani. Pomiędzy tymi atrakcjami zostanie rozegrany konkurs taneczny, a barmani zaproszą dorosłą publiczność na przygotowane podczas pokazu drinki. Impreza zapowiada się ciekawie, tym bardziej, że poprowadzi ją znany prezenter telewizyjny Krzysztof Ibisz. I to on poprowadzi losowanie (tuż przed godz.17.00), w którym jeden z klientów Agory wylosuje czerwonego Forda Fiestę!

Zrób zakupy i zawalcz

To już drugie losowanie forda w Agorze. W poprzednim szczęście uśmiechnęło się do  18-letniego Mateusz z Bytomia, który odebrał kluczyki do Forda Ka.

Klienci Agory Bytom mają jeszcze szanse dołączyć do grona osób, spośród których zostanie wylosowany właściciel czerwonej fiesty. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy zrobić zakupy za min. 50 zł w jednym ze sklepów lub punktów usługowych zlokalizowanych w galerii Agora Bytom. Następnie należy wypełnić kupon, który otrzymany od sprzedawcy po zrobieniu zakupów, wrzucić do specjalnej urny, a później pojawić się w Agorze Bytom podczas Wielkiego Finału, 17 kwietnia. Wyłoniony zwycięzca - jeśli poprawnie odpowie na pytanie dotyczące Agory Bytom - odbierze kluczyki do Forda Fiesty!

Profitcomms