Firma » Reklama

Marketing Creation - Nowoczesne i przyjazne strony internetowe.

Nowoczesna i przyjazna strona internetowa jest podstawowym i jednocześnie jednym z najważniejszych kanałów komunikacji biznesowej wpływających na budowaniu wizerunku firmy.

Projektowanie stron internetowych jest moją pasją a głównym celem jest doprowadzenie do sprzedażyTwojej oferty poprzez umożliwienie użytkownikom strony www poznanie jej najbogatszych wartości. Pracę nad projektowaniem strony www rozpoczynam od analizy najmocniejszych stron przedsiębiorstwa, na których oparty zostanie proces budowania marki.

• Obecnie kanał mobilny nabiera coraz większego znaczenia. Blisko co czwarty internauta korzystający z internetu w roku 2014 roku odwiedzał strony internetowe przy użyciu urządzeń przenośnych. Projektowanie stron internetowych pod kątem urządzeń mobilnych wpływa na poszerzenie skuteczności dotarcia do klienta.
  • Tworząc elegancki i estetyczny projekt graficzny strony www robimy krok w przód zbliżający nas w stronę sukcesu. Strona internetowa powinna być harmonijna i wyrazista. Uwagę Klienta przyciąga się kreatywnymi oraz dopasowanymi "hasłami reklamowymi" nakłaniającymi, do konkretnego działania. Nowoczesne strony www to takie, które cechuje przyjazność obsługi oraz funkcjonalność.
  • Projektowanie stron www to proces podczsa którego kieruję się zasadą użyteczności strony internetowej, tak aby użytkownicy w szybki oraz intuicyjny sposób mogli odnaleźć interesujące informacje dzięki łatwej nawigacji i grafice strony.
    •  Celem tworzenia stron internetowych jest doprowadzenie do sprzedaży Twoich produktów oraz usług poprzez budowanie pozytywnego wizerunku firmy i zaufania użytkowników. Na jego osiągnięcie składa się szereg czynników, których zadaniem jest doprowadzenie Twojego Klienta do celu dzięki wykorzystaniu m.in. odpowiedniego układu funkcjonalności strony internetowej oraz licznych przekierowań do atrakcyjnie skomponowanej oferty.
    • Zapraszam do współpracy
    • www.marketingcreation.pl

Filmy wizerunkowe oraz filmy produktowe - Marketing Creation

• avatar