Dom » Wnętrza

Meblomak atrakcyjny dla branży HoReCa

Firma Meblomak, znana z produkcji wysokiej klasy mebli wypoczynkowych dla klientów indywidualnych, rozbudowuje działalność rozwijając swoją ofertę dla potrzeb branży HoReCa.

Po sukcesie na targach Hotel Invest 2011 i wielu udanych wdrożeniach – między innymi w hotelach Sheraton, Holiday Inn czy Gromada – firma Meblomak zdecydowała się jeszcze bardziej skupić na rozwoju oferty dla branży HoReCa. W ciągu ostatnich kilku lat spółka nawiązała współpracę z deweloperami i architektami, powołując wewnętrzny projekt – Studio Wnętrz, dzięki któremu powstają innowacyjne rozwiązania, dopasowane do indywidualnych oczekiwań klienta.

– Aktualnie, dzięki Studiu Wnętrz oraz odpowiednio przygotowanej produkcji, możemy w pełni odpowiadać na potrzeby branży HoReCa. Nasza oferta dla branży hotelarskiej obejmuje zarówno całościową obsługę – od koncepcji i projektu po wykonanie – jak i przygotowanie wybranych systemów mebli na wymiar. – Mówi Czesław Heimowski, Dyrektor ds Handlowych w Fabryce Mebli Tapicerowanych MEBLOMAK Sp. z o.o.  – Jesteśmy w stanie zrealizować w krótkim czasie nawet bardzo duże zamówienia – dodaje.

Firma Meblomak od prawie 20 lat dostarcza meble wypoczynkowe klientom indywidualnym i biznesowym. Klienci od lat zwracają uwagę na wysoką jakość mebli, a także na atrakcyjność i mnogość projektów w ofercie. Meble projektowane i produkowane są w Polsce, a do ich wykonania stosuje się najwyższej jakości materiały obiciowe w postaci tkanin i skór. Projekty dla branży HoReCa przygotowywane są indywidualnie, a ich zakres zależy od potrzeb i wyboru klienta.

Więcej informacji o firmie: www.meblomak.pl

marta.laskowska@personal-pr.pl