Gospodarka » Żywność

Menu regionalne już dostępne w River Restaurant

Menu regionalne już dostępne w River Restaurant
Zobacz więcej zdjęć »
Od wtorku w River Restaurant można udać się w kulinarną podróż po północy Włoch i południu Szwajcarii. Wszystko za sprawą Mistrza Akademiii Kulinarnej Kurta Schellera oraz Master Chefa Stefana Lanza.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Wkładka regionalna składa się tradycyjnych dań pochodzących z północy Włoch, które w połączeniu z przysmakami południowej Szwajcarii tworzą harmonijną całość. Pokazują, że kuchnia włoska to nie tylko mozzarella i pomidory. Potrawy z regionu Piemont charakteryzują się specyficznym smakiem i dodają energii. 
 
W menu znajdują się między innymi: tatar cielęcy z młodą sałatą i tuńczykiem, zupa krem z mascaprone, wina i bazylii, polędwica wieprzowa w skorupce z orzechów. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

redakcja123

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »