Gospodarka » Żywność

Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas, odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki

Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas,  odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki
Zobacz więcej zdjęć »
Alejandra Rivas, mistrzyni cukiernictwa, właścicielka innowacyjnej lodziarni Rocambolesc, związana z najlepszą restauracją świata Celler de Can Roca*** odwiedziła Polskę na zaproszenie projektu POLSKA Taste.

Pracowała u największych – Enrique Olvery (restauracja Pujol to numer 16. W rankingu najlepszych restauracji świata), Martina Berasategui, braci Roca. Pochodzi z Meksyku, mieszka i pracuje w Gironie, w Hiszpanii.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Alejandra, poszukując nowych smaków, w czasie swojego pobytu w Polsce, odwiedziła również koncept restauracyjny Cisowianki Water&Wine. Pod okiem szefa konceptu Marka Flisińskiego degustowała smaki regionalnych produktów wzbogacone delikatnie musującą wodą Perlage. Szczególnie przypadł jej do gustu sorbet ze szczawiu i werbeny cytrynowej.

POLSKA Taste (polskataste.com) to projekt promujący polską kuchnię na świecie w sposób wyjątkowy poprzez zapraszanie najlepszych szefów kuchni i autorytety z branży gastronomicznej do Polski, gdzie goście mogą poznać prawdziwe polskie smaki.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Polskie Zdroje

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »