Gospodarka » Żywność
Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas, odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Pracowała u największych – Enrique Olvery (restauracja Pujol to numer 16. W rankingu najlepszych restauracji świata), Martina Berasategui, braci Roca. Pochodzi z Meksyku, mieszka i pracuje w Gironie, w Hiszpanii.
Alejandra, poszukując nowych smaków, w czasie swojego pobytu w Polsce, odwiedziła również koncept restauracyjny Cisowianki Water&Wine. Pod okiem szefa konceptu Marka Flisińskiego degustowała smaki regionalnych produktów wzbogacone delikatnie musującą wodą Perlage. Szczególnie przypadł jej do gustu sorbet ze szczawiu i werbeny cytrynowej.
POLSKA Taste (polskataste.com) to projekt promujący polską kuchnię na świecie w sposób wyjątkowy poprzez zapraszanie najlepszych szefów kuchni i autorytety z branży gastronomicznej do Polski, gdzie goście mogą poznać prawdziwe polskie smaki.
Nadesłał:
Polskie Zdroje
|

Pasztety Dworskie - mała przyjemność, która odmienia każdy posiłek
Słychać dzwonki sań – ostatnia szansa na wymarzone prezenty
Wymiana AGD – zrób prezent dla rodziny, portfela i planety
Harmonijna architektura kontrastów na wrocławskim Nadodrzu
Komentarze (0)