Firma » Reklama

Mobilvi zaprasza na warsztaty o reklamie w mobilnym internecie

Reklama w mobilnym internecie to nowoczesne narzędzie marketingu, które warto szybko nauczyć się wykorzystywać.

Mobilvi, pierwsza polska sieć reklamowa mobilnego internetu, zaprezentuje skuteczne sposoby planowania komunikacji z konsumentem za pośrednictwem mobilnego internetu, podczas warsztatów „Czy można zaplanować skuteczność – czyli reklama w mobilnym internecie” 8 września w Warszawie w ramach Mobile Business Event. Organizatorem konferencji jest Nowoczesna Firma.

Lucjan Exner, szef marketingu i sprzedaży firmy Mobilvi, pokaże jak w praktyce stosować najnowsze narzędzia mobilnego marketingu i przeprowadzić skuteczną kampanię reklamową w mobilnym internecie. W czasie trzech sesji tematycznych będzie można poznać najważniejsze aspekty mobilnego internetu oraz nowoczesne sposoby reklamy w telefonach komórkowych i urządzeniach przenośnych. Uczestnicy warsztatów znajdą odpowiedź na pytanie czym jest mobilny internet i jakie są jego perspektywy na polskim rynku. Ponadto na podstawie prezentowanych przykładów nauczą się jak wykorzystać technologię mobilnego internetu w firmie i dowiedzą się dlaczego warto mieć mobilną witrynę w sieci. Dodatkowo poznają korzyści, jakie daje mobilny marketing w komunikacji z konsumentem przy wykorzystaniu możliwości precyzyjnego targetowania przekazów reklamowych. Na koniec zaplanowano również dyskusje i omówienie najlepszych praktyk w zakresie reklamy w mobilym internecie.

Lucjan Exner, który poprowadzi spotkanie, posiada wieloletnie doświadczenie w budowaniu nowoczesnych strategii marketingowych, pracował między innymi dla takich marek jak: Sony, Samsung, Indesit, Fujifilm, Unimil. Jako ekspert sprzedaży i marketingu współpracował również ze spółką doradczą Kolaja&Partners.

Zainteresowanych poznaniem najnowszych narzędzi marketingowych i skutecznych sposobów wykorzystania nowoczesnej technologii mobilnej do konstruowania i emisji komunikatów oraz reklamowania produktów i usług serdecznie zapraszamy do udziału w naszych warsztatach. Rejestracji można dokonać pod adresem: http://mobile.nf.pl/zgloszenie/

Więcej informacji udzielą:
Lidia Wysocka