Technologie » Internet

Nowości w serwisie Superfoto.pl

Fotolab Superfoto.pl odświeżył wygląd swojej witryny internetowej oraz wprowadził zmiany w funkcjonalności strony. Serwis działa szybciej, jest przejrzysty i łatwiejszy w obsłudze. Dodatkowo rozszerzono ofertę o nowy produkt fotoboard umożliwiający stworzenie własnej galerii zdjęć w domu.

Klienci Superfoto.pl mają od września do dyspozycji nowy serwis internetowy, który zwiększa komfort wyboru usług i składania zamówień.

Na stronie pojawił się nowy manager online ułatwiający wgrywanie zdjęć. W celu zwiększenia intuicyjności obsługi na witrynie umieszczono instruktażowe filmy i dodatkowe opcje pomocy. Rozszerzono również opisy produktów oraz uproszczono układ serwisu. Zmianie uległa kolorystka strony oraz logotypu.

„Oddajemy w ręce naszych użytkowników odświeżoną witrynę, której atutem jest przejrzystość i intuicyjność obsługi. Najbardziej zależało nam na ułatwieniu klientom korzystania z serwisu oraz przyspieszeniu jego działania. Jesteśmy innowacyjną firmą oferującą produkty w oparciu o nowe technologie, dlatego dbamy, by nasi klienci mogli korzystać z nowoczesnych usług” - powiedział Maciej Orzechowski, prezes Superfoto.pl

Fotolab rozszerzył również zakres oferowanych produktów o fotoboard, który umożliwia przygotowanie zdjęć w niebanalnej formie, gotowych do powieszenia na ścianie, bez konieczności oprawy w antyramę. Dzięki zastosowaniu techniki trwałego łączenia odbitki fotograficznej z tablicą z piankowego rdzenia klient uzyskuje lekki produkt, który można zawiesić na ścianie przy użyciu taśmy dwustronnej, bez wiercenia i wbijania gwoździ. Fotoboardy są często wykorzystywane przez galerie w celach ekspozycyjnych, oraz jako efektowne nośniki zdjęć produktów w siedzibach firm. Fotoboard to prawdziwa rewolucja w ekspozycji zdjęć, która umożliwia stworzenie własnej galerii w domu.
Superfoto.pl oferuje ponadto standardowe odbitki ze zdjęć cyfrowych zarówno w popularnych, jak i dużych oraz panoramicznych formatach.

Dla osób ceniących tradycyjne formy katalogowania odbitek dostępne są fotoalbumy i fotoksiążki. Fotolab wykonuje również kalendarze ścienne i biurkowe oraz fotokubki z ulubionymi zdjęciami przesłanymi przez klientów. Rodzice, czy dziadkowie, którzy chcą mieć zawsze pod ręką zdjęcia swoich pociech mogą zamówić elegancki miniFotoalbum, o wielkości zaledwie 10x10 cm, który można trzymać np. w torebce.

Front PR