Moda » Biżuteria

Na Walentynki podaruj diamenty!

Przychodzi niespodziewanie. Uszczęśliwia i motywuje. Nadaje sens. Uczucie, dla którego warto żyć. Chcesz je wyrazić, lecz nie znajdujesz odpowiednich słów. Podaruj więc diamenty, których blask potrafi zauroczyć każdą kobietę!

Jeszcze nigdy diamenty nie były tak osiągalne i blisko Ciebie. Specjalnie na Walentynki W.KRUK proponuje wisiorek w kształcie serca w oprawie z białego złota, który kryje w sobie magię diamentów, za wyjątkową cenę 199 zł!

Diament to najcenniejszy z pośród kamieni szlachetnych. Jego  moc, trwałość i czystość symbolizują związek kobiety i mężczyzny. Nie znosi obłudy, gdyż sam olśniewająco czysty stoi na straży wierności i nierozerwalności związku. Jego patronem jest słońce, najpotężniejsza i niezniszczalna siła. Blask diamentu z pewnością oczaruje każdą kobietę.

***
W.KRUK to najstarsza firma jubilerska w Polsce, lider rynku jubilerskiego w Polsce. Polska tradycja pielęgnowana od 1840 roku oraz otwartość na nowoczesne trendy czynią markę W.KRUK ekspertem w dziedzinie biżuterii. Wyroby jubilerskie oferowane w salonach W.KRUK pozwalają zaspokoić pragnienia piękna i wyrafinowania, jednocześnie dając gwarancję najwyższej jakości i doskonałości. W. KRUK to ponad 60 salonów na terenie całego kraju. Oprócz biżuterii firma proponuje najlepsze i najbardziej znane marki zegarków, takie jak Rolex, Omega, Longines, IWC i wiele innych.

Dodatkowych informacji udziela:
Katarzyna Sosińska