Dom » Wnętrza

Największa ekspozycja mebli Klose w Warszawie - w salonie DOM EXPO EKOMEBLE

Największa ekspozycja mebli Klose w Warszawie -  w salonie DOM EXPO EKOMEBLE
Kolekcja Mebli Klose – lider polskiego rynku wysokiej klasy mebli mieszkaniowych oraz jeden z największych krajowych dystrybutorów – firma DOM EXPO EKOMEBLE serdecznie zapraszają do nowego Centrum Meblowego w Warszawie – Lesznowoli k/Piaseczna, ul. Słoneczna 129.

Otwarcie największej, wzorcowej ekspozycji mebli KLOSE jest wynikiem wieloletniej, doskonałej współpracy obu firm i wyprzedza kierunki rozwoju rynku sprzedaży mebli w Polsce. Jest odpowiedzią na potrzebę określenia odpowiednich standardów  i wielkości ekspozycji niezbędnych dla właściwej prezentacji oferty, wzmocnienia znajomości i znaczenia marki na rynku.

Ideą twórców nowego salonu meblowego była ekspozycja kompleksowej oferty Kolekcji Mebli KLOSE ze szczególnym wyróżnieniem nowości i premierowych kolekcji - prezentowana w oryginalnych, a zarazem koncepcyjnych aranżacjach. Szlachetna i ujmująca elegancją stylistyka mebli KLOSE została doskonale wyrażona przez nowoczesny i przemyślany design salonu. Spójność architektury mebla i wnętrza oraz bogactwo kolekcji – stanowią o wyjątkowości salonu, wpisując się w trend niezobowiązującej elegancji i aranżacyjnego umiaru. Wśród wystawionych klasycznych propozycji KLOSE - zachwycają ponadczasową estetyką, zastosowanym szlachetnym materiałem - stylizowane meble kolekcji Milo, Leonardo, Diana czy Rafael. Lekkość i prostota formy, dbałość o detal - przykuwają uwagę do nowoczesnych linii wzorniczych Multiform, Apart, Lifeline. Inspirują formą nowatorskie programy z litego drewna – K9 i K5 czy najnowsza linia Oleo –  prezentowana na styczniowych targach Imm Cologne 2012 w Kolonii.

Ofertę mebli skrzyniowych dopełniają wybrane kolekcje mebli wypoczynkowych i dodatków, co ułatwia klientom wyobrażenie możliwości aranżacyjnych i dostarcza inspiracji do kreowanie własnej przestrzeni domowej. Zaprezentowane w salonie autorskie projekty jadalni, sypialni czy gabinetów spełnią oczekiwania i potrzeby najbardziej wymagających klientów.

Salon DOM EXPO EKOMEBLE Warszawa – Lesznowola k/Piaseczna, ul. Słoneczna 129, zapewnia najwyższe standardy obsługi, fachową informację i profesjonalne doradztwo - realizowane w ścisłej współpracy z Kolekcją Mebli  KLOSE.

Serdecznie zapraszamy – zespół Dom Expo EkoMeble i Kolekcja Mebli Klose.

Andre.nor09